Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mycha1987

Tabletka 72h po możliwa ciąża?????

Polecane posty

Gość Mycha1987

Witam Z piątku na sobotę dokładnie o 24 pękła nam gumka tabletkę escapelle zażyła moja dziewczyna po 36h w niedziele rano. Miała później mocny bół brzucha w nocy i na drugi dzień bolały ją piersi. Jest jednak możliwość że jest w ciąży ...

Gość zxzxzx
Możliwość jest zawsze a im później od wpadki zażyta tabletka tym większa. Nie ma pewności 100%.

Gość gsdkmefn
tak, ja zarzylam 9 godz. i nie podziala, a wczesniej nie moglam zajsc w ciaze

To co piszesz to są typowe objawy po zazyciu tej tabletki Szansa teorytycznie jest, ale znacznie mniejsza niz by tabletki nie spozyla

Gość Mycha1987
są typowe objawy tabletki ale jakie objawy ze tabletka działa i zadziała czy możliwość ze w ogóle nie mogła by być zapłodniona a tabletka daje objawy czy tez może zajść a tabletka nie działa i daje objawy masakra jestem roztrzeęiony ...

Gość mycha1987
zapomnialem dodac ze liczylismy z kalendadzyka i wynika ze dni plodne miala do 12 lutego a to sie stalo z 15na 16

Gość wqetui90
nie panikuj bez sensu. bardzo małe szanse na ciążę. a te objawy są typowe po zażyciu takiej końskiej dawki hormonów. i okres może się bardzo spóźnić, więc też nie panikujcie, bo to normalne