Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dragonlover10

Chce przejąć inicjatywe, albo chociaż zachęcić go do urozmaiceń ale nie potrafię

Polecane posty

Gość dragonlover10

Dokładnie tak jak w temacie. Mam następujący problem. Nie potrafię przejąć inicjatywy, momentami wręcz nie potrafię ruszyć się w łóżku (zdaje sobie sprawę, że to moja moja wina, a raczej wina czegoś we mnie, coś mnie blokuje) Półtory roku temu ktoś bardzo mi bliski z rodziny (jak by to nie brzmiało) dobierał się do mnie i reakcja była dokładnie taka że czując ręce tej osoby poruszające się dosłownie po całym moim ciele nie umiałam sie ruszyć, po prostu zdrętwiałam i nie umiałam z siebie wydusić nawet słowa. Teraz jestem z cudownym facetem, jest mi z nim dobrze ale chciała bym żeby on widział, że ja też się angażuję (że nie przerzucam całej odpowiedzialności za jakośc stosunku na niego, bo nie jest to prawda ponieważ po każdym współżyciu wyrzucam sobie, że znowu nie dałam rady...). Nie mam problemów gdy mnie dotyka czy cokolwiek innego, nie zmuszam sie do niczego naprawdę tego chce, ale w momencie kiedy usiłuje się uaktywnić coś we mnie sie blokuje i dalej odczuwam przyjemność ze stosunku ale nagle nie moge się ruszyć ani wydobyć z siebie słowa mimo tego że w głowie cały czas mam "no kurw* rusz się, przecież tego chcesz!!!". Dodam, że on wie o tym przykrym wydarzeniu. Nie wiem co mam robić, jak tak dalej pójdzie to popadnę w jakąś paranoję a to co się stało kiedyś to przecież KUR*A nie moja wina :( :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować