Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuygfcxcfvghjh

Znęcały się w żłobku nad dziećmi

Polecane posty

Gość w parku centralnym
samanta ty to zdecydowanie powinnas oddac dziecko do zlobka bo chama wychowasz patologiczna prostaczko

"""bo uważasz ze dziecko może mieć uraz i stres po poznaniu prawdy"" No to dowalilas!!!!Mam w nosie ich stres i traumy podczas poznania prawdy, autentycznie, ale od kiedy pamietam od zawsze mowilismy ze Mikolaj to postac BAJKOWA , FIKCYJNA jak Myszka Miki, czy Kaczor donald w Dysneylandzie. To są postacie przebierankowe bajkowe,a nie realne , taki byl zamiar nie utwierdzania dzieci w prawdziwosc Mikolaja

Tutaj nikomu nie dogodzisz. Siedzisz w domu - kwoka i kura domowa, idziesz do pracy, dziecko oddajesz do żłobka - wyrodna matka. Ja nie jestem za tym, żeby mama pracowała i sama planuję być w domu z dziećmi do póki młodszy nie skończy 3,5 roku, ale czasem nie ma takiej możliwości. Rodzice muszą pracować, żeby utrzymać rodzinę, dom czy właśnie dziecko. Dziś czytałam jak w Wielkopolsce w nocy przywieźli do szpitala trzylatka ciężko pobitego a za chwilę Jego mamę w śpiączce. Tak Ich załatwił tatuś i mąż i jak dla mnie to taka osoba nie powinna mieć dzieci a nie ludzie, którzy chcą zapewnić jak najlepszy byt swoim dzieciom.

Gość ,,,
.

Gość samanta fox terier
w parku a ty penero napewno wychowasz na ideał :P