Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

constellation

Ludzie są fałszywi!!!

Polecane posty

Gość nie jesteś sama
to nie wiesz że ludzie są fałszywi? wejdż na forum macierzyństwo,tam to jest najwięcej fałszywców, nie ma nigdzie tyle co na tym forum

przecież ja się nie prosiła do cholery! To on sam szukał przyjaźni a ja połknęłam haczyk i po cholerę? Znajomość na zasadzie substytutu... no bo nikogo nie miał to szukał osoby do przyjaźni ble ble ble a jak poznał dziewczynę to spieralaj głupia gąsko!

Gość to twoja wina
ludzie chca mieć fajnych znjomych ktorzy ich podbudowują widocznie nie spełniasz kryteriów (jesteś żałosna - wstydzą się za ciebie albo co najmniej nudna i nijaka) nic nie poradzisz chyba że sukces jakiś odniesiesz wtedy twoje akcje wzrosną

Gość imitation of life
Moim zdaniem tylko dlatego, że mają z tego jakieś korzyści, a potem olewają. Ludzie są okropni. Więc najlepiej liczyć tylko na siebie i mieć gdzieś przyjaźń.

to lepiej być samym i gnieździć w sobie wszystkie myśli i tak dalej bo nie ma nawet szans żeby stworzyć prawdziwą przyjaźń?

po cholerę mnie 2 lata zwodził, że nigdy nie zerwie ze mną kontaktu itp., że jestem jego najlepszą przyjaciółką i inne pierdoły jak wystarczyło tylko że poznał dziewczynę i po paru dniach kontakt zanikł praktycznie do zera. Co to za przyjaźń, która idzie na bok gdy pojawi się miłość? Czy nie mógł mi tego odrazu do cholery powiedzieć? Głupi palant!!!

niech sobie ma nawet 10 dziewczyn i co mi do tego, ale tłumaczyć się brakiem czasu na napisanie meila.... paranoja A ja mam męża i małe dziecko i jakoś zawsze znajdowałam dla niego czas

Gość hgfyrre
No niestety to prawda - ludzie są fałszywi:O

i napisałam mu, że na prawdziwą przyjaźń zawsze znajdzie się czas a on nic, zero, milczenie. Nawet go to do cholery nie obleciało!!!

zaczynam wątpić, że kiedykolwiek w życiu znajdę kogoś w rodzaju przyjaciela... i to nie ważne czy to będzie facet czy to będzie kobieta... takich ludzi którzy potrafią się poświęcić dla drugiej osoby, poświęcić jej czas chyba już nie ma. Człowiek się łudzi tylko i nic z tego... szkoda że tylko ja jestem taka głupia, że się angażuję emocjonalnie a później dostaję kopa w dupę

i wiem już dlaczego ludzie wolą siedzieć na forach... wolą się anonimowo wygadać, wyżalić niż zawierać przyjaźnie i wchodzić w to całe bagno