Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiceGuyTriz

Źlę się z tym czuję. Jak to powiedziec dziewczynie ze wczesniej nikogo nie .....

Polecane posty

Gość NiceGuyTriz

miałem. Nie mam problemów z plcią przeciwną ale tak się zlozylo ze dotad nikogo nie spotkałem. Jestem studentem 1 roku, wiekszosc dziewczyn juz kogos miala jest doswiadczona a ja sięźle z tym czuje ze nikogo nie miałem i boje sie ze nowo poznana dziewczyna to wyczuje i bedzie kicha lecz narazie nie skapła się. Jest wszystko idealnie ale dziwnie się z tym czuję, bo to jest dla mnie coś nowego spotykanie się z kimś, randkowanie. Czuję się winny że nie mam doświadczenia. Chciałbym powiedziec to dziewczynie ale boje sie jej reakcji. Jak myslicie co robic?

Gość t5fy6gu
Dramatyzujesz. W dziwnych czasach żyjemy, że 19-letni czy 20-letni człowiek musi się wstydzić przyznać do tego, że nie ma doświadczenia związkowo-łóżkowego. :O Ja bym nie widziała problemu, zresztą może ona też nikogo nie miała przed Tobą?

Gość możesz wspomniec że masz
niewielkie doświadczenie i tyle, nikt nie będzie wymagał zwierzania się z przeszłości a ilość wczesniejszych kontaktów nie przeklada się na jakość aktualnych dla mnie to nei było by żadnym problemem

Gość NiceGuyTriz
Nie chce sie przyznac ;D Ale to kiedys i tak wyjdziexd Może kiedys wspomne ;d