Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mezatka......

mąż mnie wkurzył!

Polecane posty

zaczne moze od tego ze mieszkamy z tesciami. ogolnie jest OK, tesciowie w porzadku, no ale wiadomo ze idealne to to nie jest. wieczorem chcialam zmienic posciel, poprosilam wiec meza o pomoc, a zeby przebral swoja kołdre i pomogl mi nalozyc przescieradlo na materac (mamy duze lozko 2mx2m wiec ciezko samemu ubrac przescieradlo z gumka) troche sie przy tym powyglupialismy, bylismy dosc glosno, ja lubie czasem pokrzyczec dla zabawy. no i stalo sie. tesciowa wparowala zobaczyc co sie dzieje. jak poszla to moj maz do mnie z pretensja ze robie wstyd przed rodzicami, ze u nich w domu sie nigdy nie krzyczalo!! lol a teraz najlepszy teskt: "ja wiem ze w Twoim domu to normalne ze rodzice krzycza na siebie nawzajem, ale u nas tak nie jest"... no jak to uslyszalam to az cos we mnie sie wzburzylo!! ogolnie moj maz jest dobry i ciety w gadce i to wykorzystuje, ja natomiast juz taka nie jestem... zrobilo mi sie przykro, bo jak on moze tak mowic o moich rodzicach a ja pochodze z normalnego domu. rzucilam sie w zlosci na niego i troche go podrapalam... no a on dalej, ze wlasnie widzi z jakiego ja domu pochodze itp... no i sie wyniosl do drugiego pokoju spac, a ja zostalam sama... i teraz nie wiem co zrobic, czyja to wina, wiem ze nie powinnam sie rzucac na niego z rekami, ale tak mnie czasem denerwuje to ze on jest taki wygadany!! co zrobic? jestem cholernie zła!!!

Gość barnapapa
zanieś mu jakąś lalkę i zakomunikuj, że od dziś śpi z tą dobrze wychowaną lalunią :P

Gość bajlandos
ale jaja

heh... szkoda ze nie mam lalki :P

Gość wxwc
spotykając się z moich chłopakiem przez 4 lata nigdy nie zwracaliśmy sobie uwagi na to że zbyt głośno mówimy... Nigdy moja rodzina nie weszła do mojego pokoju. Wtedy gdy Bartek był u mnie. Każdy szanował naszą prywatność

Gość prawdziwa kobieta sypia
ciesz się idiotko, że kiedy machałaś mu pazurami przy twarzy - nie odjebał ci z sierpowego.niejeden by tak zrobił - i miałby rację :D

tak wiem ze powinnam sie cieszyc, no ale z drugiej strony jak on moze tak szastac slowami. takie cs tez boli. a tesciowa sama nie weszla, tylko zapukala do drzwi i sie spytala czy cos sie stalo..

Gość fwfwfdefdf
przecież się wygłupialiście, nie mógł tak powiedzieć?

Gość bajlandos
Jak dla mnie to zwykle droczenie sie

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
chodzi o to, że to Ty i to dwukrotnie przegięłaś :O należa mu się przeprosiny. a kiedy go PRZEPROSISZ to dopiero wtedy powiedz mu, że zależy Ci na tym, zeby nie mówił tak o Twoich rodzicach 🖐️