Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanny prawikson

Właśnie jade nocnym. Śliczna dziewczyna + dresiarz :(

Polecane posty

Gość załamanny prawikson

Dlaczego?obłapia ją jak goryl, ten jego glos jakby mowil przez nos, typowo dresiarski drze morde na caly autobus, ona mu siedzi na kolanach :o jest mi strasznie smutno, czuje sie jak męska cipa

Gość a ona śliczna więc zapewne
mądra i inteligentna?:D nie to co dresiarz?:D

Gość załamanny prawikson
no on tez brzydki nie jest :O zaluje, ze sie urodzilem. Juz wiecej nocnymi nie bede jezdził

Gość załamanny prawikson
Pablo...mieszkasz w Mongolii i nie wiesz co to smartfon? Kazdy jest teraz wszędzie online

Gość yankee
Smartfonem go obij! :-D

Bo się zagadać nie bał!! Bez urazy ale większość facetów to takie nieśmiałe "marzycielki". A wielu z was się marnuje....

A co może my mamy to robić, wiem 21 wiek i doszło do tego, że to kobieta się pierwsza odzywa, pierwsza zagaduje i o zgrozo, zaprasza na randki. Chyba jestem staroświecka. Ale też rozumiem was, niektóre wydają się cholernie nieprzystępne, w tym i ja :P

No tak, ale właściwie to tak zostaliśmy podzieleni, nie moja wina, że urodziłeś się z jajami, mniejszymi lub większymi, ale jajami i to cię do czegoś zobowiązuje, prawda?

Gość erte
Wulgarny, agresywny często chamski koleś to dla dzisiejszych kobiet synonim prawdziwego mężczyzny.

Gość e-konto
a szkoda ze uwazasz zie nie zobowiazuje. juz sie powoli przyzwyczajam ze prawdziwi mezczyzni powoli wymieraja.

Więc skoro ty nie chcesz ust do kobiety która ci się podoba otworzyć, to albo doczekasz się "starokawalerstwa" albo weźmiesz pierwszą lepszą która ci randkę zaproponuje. Szkoda, że tacy jesteście.

do erte- byś się człowieku zdziwił, po prostu tacy walą bez ściemy, że dziewczyna im się podoba, fakt, niektórym to imponuje, ale uwierz jest wiele kobiet ceniących zupełnie inny typy.

Gość wedrfgthjkl;
widzicie która jest godzina na początku topiku, wpisów?

Dlaczego szkoda? Miałabyś odrobinę empatii to byś się nie dziwiła. "Więc skoro ty nie chcesz ust do kobiety która ci się podoba otworzyć" - skąd ten wniosek? Po prostu twierdzę że to naprawdę ciężka sprawa, jakby kobiety miały to robić to byście się wszystkie w gacie posrały. "weźmiesz pierwszą lepszą która ci randkę zaproponuje" - hmmm cóż jakby Ci to powiedzieć...w zasadzie trafiłaś w dziesiątkę:P Ja miałem to szczęście, że to była akurat babka do której bez mała pół roku wzdychałem, ale fakt, jakby nie powiedziała wprost, że mam ją w końcu gdzieś zaprosić to bym sie w życiu nie odważył.Ale to był wyjątkowy przypadek.

co do tej pary to widocznie sie dobrali... okej sliczna ale jak lubi niekulturalne zachowanie i brak gustu za mocne słowa ale taki styl lumpa u faceta to jest skreslona... tak juz jest ze zdecydowani głosni faceci nie maja oporów by zachowac sie zle w danej sytuacji....robia głupstwa przez to nie maja w sobie skromnosci ktora jest bardzo wazna w zyciu