Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dlaczego ludzie lepią bauwany ?

Polecane posty

no ja piertole ... od razu widzicie jakieś niewiadomo co :O tylko żałożyłam bloga by wpisywać to co tutaj, bardziej niż o moje wpisy chodzi mi o Wasze... (i innych użytkowników) chcę też wypromować kafeterię :)

Gość fanka pani Czkafki
Pani Czkafkko Twe lico nie zdradza Twego wieku. Powiesz Pani Czkawko? Tak miedzy nami kobietkami ;-) Pani Czkafko to ja BAMBARYŁKA WASZA Pani Czkawko marze zeby byc jak Pani. Tak popularna na kafe i wgl.

Gość fanka pani Czkafki
O jak milo pani Czkafko. Tez prowokowalam troszku na kafe. ;-) jak milo jak milo! Pani Czkawko, ja w kwietniu skoncze 17. :-)

jaka młodziutka :( zazdroszczę! najlepsze lata życia...chociaż moje najlepsze to od 20r.ż kiedy to odkryłam kafeterię :classic_cool: umyslowa masturbacja? to może lepiej umysłowy orgazm? bo masturbacja to proces i może nie być zwieńczony sukcesem :classic_cool: w każdym razie ja mam swój cel;D i inspirację. wolę pisać i się uspkajać niż ciągle nawijać o CMMie bo myślę,że Was też to mogło męczyć :( nie chcę już spamować na kafe ;( od 2013 tylko 20 tematów dziennie : (

zwij jak zwij, ale nie wmówisz nam że to wyłącznie pobudki altruistyczne przyczyniły się do powstania bloga :P :classic_cool: ­ swoją drogą sporo bloggerów nam się tu ostatnio zrobiło :D

niee umyslowy orgazm? no jak to brzmi.. :P lipa lipa, umyslowa masturbacja to jest to ;) to wlasnie o proces chodzi, masturbacja zawsze prowadzi do orgazmu inaczej nie ma sensu, wiec jest on jakby wpisany w ten proceder :P

ehh jak bym tylko lubil muzyke punkową i potrafił na czyms grac, na pewno zalozyl bym kapelę o nazwie umysłowa masturbacja :D

Gość fanka pani Czkafki
Pani Czkawko pani tez mloda. Pozdrawiam.mam naddzieje ze jeszcze kiedys sie spotkamy na kafe. Dobranoc :-)

Gość krolokov to stara
zbuczała raszpla

możesz próbować mnie podkopać króliku, miejmy nadzieję,że Ci sie to uda :D cocaine czy Ty jestes niewyżyty :D ciągle o seksie, o narządach itp :P fanka - do zobaczenia :) ja tu prawie non stop jestem :classic_cool:

dziek za linka ;D nieźle, ja sie tu nabijam, a ktoś 6 lat poświecił na bałwany :O :D :) i ta fota dwunożnego śniegowca, to własnie to czego poszukiwała moja wyobraznia

ale ja tam bym nigdzie nie chciał zachodzić, robił bym to dla własnej niepochamowanej satysfakcji, wiesz, taka umyslowa masturbacja :D

oho, chyba ktoś tu odebrał źle moje intencje. :D czkaweczko ani ja nie mam zamiaru 'podkopywać' Cię, cokolwiek to znaczy, :D ani być stałą czytelniczką. choć raz na jakiś czas zajrzę - wszystko w ramach rozwoju naszego małego światka :classic_cool: 🖐️

Sz P Czkawko ale ja nie pisalem o narządach, chyba dostatecznie zdefiniowalem tamte uchodzące za wulgarne slowa :P

o zbuczałej rapszli to nie ja napisałam,żeby nie było :D nie mam tak bogatego słownika :( właśnie w tym rzecz...nie wszystko w życiu robi się dla wymiernych korzyści. np zespół z dziwną muzyką i nazwą, lepienie bałwanów, pisanie nikomu niepotrzebnego bloga... a Ty co robisz dla własnej satysfakcji/przyjemności? :)

wiele rzeczy :) ale najbardziej upodobałam sobie dokuczanie ludziom - jak na zbuczałą raszplę przystało :D :classic_cool: 🖐️

kurva rzuciłaś na mnie klątwę i właśnie pękły mi spodnie ależ Ty lubisz dokuczać ludziom 😭

p.s jak spróbujesz kiedyś być miła dla ludzi zobaczysz jakie to fajne :D szczęście... ;) polecam 🖐️

przepraszam, zapewne pomyliłam jakieś zaklęcie, bo klątwę rzuciłam tylko na włosy i cerę :( poza tym jestem bardzo miła dla ludzi :) ­ koniec wygłupów. sukcesów w pisaniu. dobranoc ;) 🖐️

Gość no to jeszcze ja
rzucam klatwę na was. Każdemu tego czego najbardziej się boi :classic_cool: Przeklinam was!!! Od tej pory wszystko się wam w zyciu będzie stopniowo waliło. i nie jestem żaden króliczek czy jak jej tam.

Gość vgds
najwięcej bałwanów robią... z siebie.

Gość vgds
tak jak na przykład ja.

Gość vgds
najwięcej bałwanów robię... z kupy

Gość vgds
co gorsza są do mnie łudząco podobne 😭

Gość Kajetan w.
Żeby od czasu do czasu popatrzeć na coś ładniejszego niż polskie bazyle.