Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjiuhgf...

praca za granicą

Polecane posty

Gość lkjiuhgf...

Chcialabym wyjechać do pracy za granicę, ma ktoś jakąś sprawdzoną agencję przez którą już wyjeżdżał?

Gość lkjiuhgf...
Nie o agencję towarzyską chodzi, pytam poważnie i mam nadzieję że ktoś poważny odpowie. Jest trochę takich pośrednictw pracy, ale wolała bym skorzystać z takiej sprawdzonej.

Gość ferettka
A ja poważnie odpowiadam: poważnych agencji posrednictwa pracy szuka się nie na plotkarskich forach, tylko na odpowiednich stronach. "Sprawdzona" agencja polecana przez przypadkowego oszołoma z przypadkowego forum? Gratulacje! Uświadom sobie chociaż to, ze jak ktoś ma sprawdzoną agencję to podaje jej namiary znajomym i to zaufanym, a nie każdemu kto się nawinie - bo im wiecej chętnych, tym trudniej potem dostać pracę. Zwykle na każde zwalniane miejsce w DOBREJ agencji jest juz osoba polecona przez zwalniajacego miejsce. Nie lepiej znaleźć rózne agencje czytając ogłoszenia (prasowe, internetowe) i potem wrzucić w google "nazwa agencji - opinie"? Popytać na forach juz o konkretną firmę?

Gość lkjiuhgf...
To właśnie sprawdzałam opinie tych co znalazłam, ale jak zwykle jedni krytykują a drudzy chwalą. Wśrod znajomych nie mam nikogo kto by wyjeżdżal i mógł polecić

Gość dm,sf 4w5r
wiesz tez myslalam zeby wyjechac przez agencje ale oni za duzo kasy zabieraja.......... a skad jestes ?

Gość lkjiuhgf...
z wrocka

Gość ferettka
"jedni krytykują a drudzy chwalą" - i tak zawsze było, jest i będzie, nie licz że znajdziesz jednomyślnie pozytywne opinie. Powtarzam: jak ktoś podłapie namiar na naprawdę dobrego pośrednika, to nie ujawnia tej informacji wszystkim naokoło, tylko zaufanym znajomym, chyba ze jest samobójcą i nie zależy mu na znalezieniu pracy.

Gość dm,sf 4w5r
ja lubelskie a masz jakas kase na start?

Gość lkjiuhgf...
jakbym miała kasę to nie chciałabym wyjeżdżać. Jeśli uda mi się coś załatwić to wiadomo że na wyjazd trzeba mieć jakieś tam pieniądze. Dlatego pytam o te agencje bo nie chciałabym się wpakować w jakieś g.. że na miejscu okaże się że nie ma żadnej pracy

Gość ferettka
mam 15 euro

Gość ferettka
wiem,ze nie zaszaleje z taką kasą,ale chce jechać stopem do holandii

Gość dm,sf 4w5r
no ale niestety zadna agencja nie zapewni ci pracy na 100 % takie zycie a jesli ktos wie o jakiejs pracy tez nie powie bo kazdy chce dla siebie TAKIE ZYCIE

Gość wredniucha10
w Anglii agencje pracy gwarantują tylko 2 dni pracy w tygodniu - życzę powodzenia w utrzymaniu się za takie pieniądze

Gość ferettka
zawsze jest jeszcze agencja tzw. towarzyska:-)