malinowyrum 0 Napisano Luty 20, 2013 Witam. Więc tak do marca tamtego roku brałam tabletki Madinette w tym roku w styczniu ginekolog zmienił mi je na vibin mini. Bardzo się denerwuję gdyż wczoraj minął dzień kiedy miałam dostać okres, współżyłam z chłopakiem kilka razy, boję się że będę w ciąży...Mam straszny apetyt, co chwilę latam siku, pobolewa mnie brzuch, a po okresie ani widu ani słychu . Ratunku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość riomoska Napisano Luty 20, 2013 też myslałam ze jestem ciązy ale niestety byłam tak nakręcona że wszytskie objawy sobie wkręcała. Zrób po prostu tes i będziesz pewna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowyrum 0 Napisano Luty 20, 2013 stresuje się jak nie wiem... z jednej strony mówię sobie że przeciez brałam tabletki regularnie i nie powinnam byc w ciązy, a z drugiej strony, drżę na samą myśl.. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panikara;;;;; Napisano Luty 20, 2013 uprawiasz seks i się nie boisz a ciąży się obawiasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach