Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missurimi

Brak uczuć...

Polecane posty

Gość missurimi

Witam, Mam 24 lata, jestem atrakcyjna, wykształcona, dogaduję się z ludźmi, podobam się facetom. Mam wady oczywiście, nie jestem chodzącym ideałem :) Chciałam tylko podkreślić, że problem nie bierze się z braku zainteresowania. Mam jednak problem, nie mogę spotkać kogoś kto "chwyci mnie za serce", nic nie czuje, nie wiem czy to jest nienormalne, czy po prostu tak jest, że wichry namiętności występują tylko w filmach... Byłam w związku, wydawało mi się, że kocham jednak po czasie ta naprawdę, nie wiem czy to było właśnie "to", chociaż cierpiałam przy rozstaniu... To nie jest tak, że mam bóg wie jakie wymagania i jestem księżniczką szukającą księcia z bajki, naprawdę jestem otwarta, czasami aż za bardzo obniżam poprzeczkę, a nie chce być desperatką. Boję się że nigdy nie pokocham i nie będę kochana prawdziwą miłością ;/ a może nie powinnam się martwić ? Pozdrawiam

rozpedz sie z gorki i biegnij tak szybko i tak dlugo az cie serce zaboli

Gość Ju...............
Nie powinnaś się martwić, bo to i tak nic nie zmieni. Jak spotkasz na swojej drodze odpowiedniego mężczyznę to nie bedziesz miała wątpliwości :)