Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemchlopow

o co mu chodzi??

Polecane posty

Gość nierozumiemchlopow

niedawno spiknełam się ze swoją starą sympatia. gdyby nie wyjazd jednego z nas - bylibyśmy wtedy pewnie parą ale nie byliśmy. Po kilku latach czyli teraz niedawno odnalazł mnie na facebooku. Okazało się że mieszkamy niedaleko siebie, przez 2 noce pod rząd pisaliśmy ze soba dość intensywnie, on mi dał do zrozumienia że dalej jest mną zainteresowany, ja mu również. Wymiana nr. Pisał do mnie dosyć czule po czym po 2 dniach przestał. Mieliśmy sie spotkać w ten weekend ale chyba nic z tego nie będzie. Nie wiem o co mu chodzi, jednej nocy ciągle do mnie pisze, gadamy do 3 nad ranem na fejsie a kolejnej nocy siedzi na fejsie, ja do niego pisze i on mi odpisuje takie zdawkowe odpowiedzi. Pomyślałam że jest zajęty, więc pytam co robi i czy mu przeszkadzam a on mi pisze że nic nie robi i się nudzi. Nie kumam, jednefo dnia wielkie zainteresowanie, pisze do mnie czule a za dwa dni olewka??

Gość nierozumiemchlopow
no pomózcie mi to zrozumieć

hm może jest pijany wtedy co tak dużo pisze?? Miałam tak że pisał duuuużo a następnego dna nie pamiętał ;D

Gość nierozumiemchlopow
o kurde, nie pomyślałam o tym. Tak też może być. A jakies jeszcze inne wytłumaczenia?