Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shileonia

Jak odmłodzić/odświeżyć twarz???????????

Polecane posty

Gość shileonia

Pytam, bo od dłuższego czasu się nie poznaję. Mam 28 lat a wyglądam o wiele starzej. Fakt- śpię średnio, ale staram się w miarę zdrowo odżywiać, nie palę, piję rzadko. Tymczasem- twarz koloru ziemisto- szarego, worki pod oczami, pierwsze zmarszczki 😭.... da się to jakoś naprawić? :(

Gość pij duzo wody mineralnej
z cytryna, min 2 l dziennie. Jedz dużo owoców i warzyw, kup dobrą maseczkę z alg na twarz

Gość shileonia
Dzięki, właśnie chyba za mało wody piję :( Za to co rano piję kawe :( A owoce i warzywa- mogą być gotowane czy lepiej świeże?

Gość asbduidbsk
lepiej świeże ale jak masz do wyboru ugotowane warzywo czy fastfood, to jasne że lepiej warzywo zjeść ;)

Gość shileonia
Jeszcze jakies rady?

Gość Bukkake odmładza
twarz, raz w tygodniu 50 chłopa i ważne! mają nie palić

Gość Kilka porad :)
Unikaj stresu, wysypiaj się, spędzaj więcej czasu na świeżym powietrzu (spacer do pracy czy po mniejsze zakupy). Co do cery, to polecam pić sok z marchwi, dobrze jest to zagryźć kromką chleba z masłem, ponoć lepiej te wartości się przyswajają. No i cera taka przyjemnie opalona się zrobi po kilkunastu dniach :)

Gość shileonia
dzięki :)

Gość shileonia
Te rady- unikaj stresu i wysypiaj sie niestety u mnie nie wypalą ;( a pewnie to postarza mnie najbardziej

Gość Kartofla
Polecam zabieg Venus Freeze w Vici Clinic - stosują technologię, która nie dość, że jest skuteczna, to jeszcze zupełnie bezinwazyjna i nieszkodliwa. :) Całość kosztuje 249 zł, także jak na taki zabieg dosyć mało. Z mojej strony polecam, bo sama korzystałam i jestem zachwycona efektami.

Gość gość
Zmarszczki możesz wypełnić kwasem hialuronowym http://www.techderm.pl/ . Na bladą twarz najlepiej pomoże chyba zwykłe słońce. Na przykład jak masz pieska to wychodź z nim regularnie na spacery. Przypadkiem tylko nie chodź do solarium lub specjalnie się opalaj bo nic tak nie niszczy skóry. Chodzi tylko o to, żeby nie siedzieć cały czas w domu/piwnicy/klimatyzowanym biurze.