Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmiIy

Tabletki Antykoncepcyjne Stediril 30

Polecane posty

Gość EmiIy

Witam, Nie dawno skończyło mi się ubezpieczenie, a została mi ostatnia paczka pigułek. Czy są jakieś sposoby aby tabletki dostać bez recepty w aptece? Jakieś zaświadczenia itp? Szukałam w internecie, ale nie mam pewności że nie dostane witaminy C, no i też nie będę za tabletki kosztujące 3zł z groszami płacić 30-50 zł.. Zaufałybyście? Ja mam co do tego spore wątpliwości...

Gość kajenne
Ja myślę że właśnie jedyna opcja to kupno w internecie.. Chyba że masz jakiegoś znajomego farmaceute ale raczej by nie ryzykowali :/ Czy bym zaufała?? Nie wiem. w potrzebie na pewno tak, ale tylko z odbiorem osobistym!

Właśnie od 2013 wyszła nowa ustawa, i nawet ci ''znajomi'' nie chcą sprzedawać. Niby mogę iść prywatnie ale aktualnie nie mam 100 zł żeby wydać na wizytę..

Gość hygyhy
mi mój lekarz nie chcę ich przepisywać bo to łapówkarz i najchętniej daje takie z których ma kasę za przepisanie ;/ podbijam temat..

moze bedziecie w stanie mi pomoc bo nie mialam okresu wiec wywolal mi go ginekolog luteina od 1 dnia miesiaczki kazal mi brac tabletkki antykoncepcyjne bonadea no i dzisiaj mam 10dzien okres...ktory wgl sie nie zatrzymuje.

Jeśli to Twoje pierwsze tabletki to to jest normalne. Mi się okres ustabilizował dopiero po pół roku stosowania.