Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy karki są dobre w łóżku?

Czy napakowane karki są dobre w łóżku?

Polecane posty

Gość Czy karki są dobre w łóżku?

Czy raczej kiepskie?

Gość to pewnie zalezy od konkretnej
osoby czyli "karka",ale ja kiedys mialam nieprzyjemnosc z takim,cialo mial piekne,naprawde,jak model,z geby tez niezly,meski bardzo za to seksik byl bardzo bardzo letni gosciu myslal tylko o sobie,ogolnie kupa nawet mnie nie potrafil rozgrzac jakis byl taki-do niczego

Gość 123Chlopak.
Pewnie nie bo mają za duże karki...

do versace, 13 daje nam 4... tak wiec mamy tu trojce swieta (ojciec, syn i duch sw) obstawiany przez przenajswietrza panienke... czyli wynikiem tego liczenia jest zdecydowanie swieta rodzina :) i jej protektorat... liczymy wiec na wszelkie blogoslawienstwa mogace na nas z tego tytulu splynac :) dziekujemy za pozytywna informacje 🖐️

Chciałam się wypowiedzieć, ale po tym tekście z Papieżem i z Trójcą, to mi głupio :O

a ja z tego wszystkiego zapomnialam.... jesli chodzi o karki.. to faktycznie w przeprowadzkach sa punktowani najwyzej :) pasuja do dzwigania ... lozkowo :O nie mam pojecia..... nigdy nie lezalam obok karku... zawsze to jednak byl caly facet :classic_cool:

Eeeee do dupy :( frida napisała to co ja chciałam... jaki z tego morał?? Pisz! Nie pierdziel, że ci głupio! Chociaż w przeprowadzce to mi też karki nie pomagały same, bo miały i nogi i ręce i kręgosłup i takie tam, ale zapewne czepiam się szczegółów teraz :P

oj czepliwa jestes... ale mysleniem sie za bardzo nie skalaly te karki? co:) ... do nich trzeba stosowac metode palcologii wskazywanej ;)

U mnie było: "Szefowa, a tą szefeczkę, to gdzie sobie szefowa życzy?" Czyli tak :D Paluszkiem wskazała. Ale usłuchliwi, jak rzadko który :P :D

Gość frida ^..
nic nie wie........

Gość frida ^..
gówniary...........

Gość brat onana
Zastanawiam się dlaczego to niby facet ma tylko obowiązek rozgrzania partnerki. A partnerka co ? Lezy jak foka na piasku i czeka az ją facet pokryje. A ruszcie się foczki trochę to może i facetowi zechce się pofiglować. Jak ma koło siebie taką zimną flądrę to klepnie stosuneczek na odwal i zasypia. Bo co będzie robił

nic a nic nie wie.dzo... bo som prostom babom ze wsi :D .... ino koty znajoncom :classic_cool:

Nie ino koty, bo i kur charakter rozpracowała! a skromność az po łocach bije! :classic_cool: a naści frida, naści! nie bydź ze tako cnotliwo :D

nie moge napisac tego co byk chiala, bo mi klawiatura ruchy krepuje :) "matulu, matulu... a on ino we mnie gownem zuco nic to corus, nic to... un sie ino tak do cie zalico" - zrodlo: skarbnica przyslow i opowiesci ludowych :D

Hahahhaha! Ano, znom! A i to jak sie chłop o córuchne staroł a matka doradzała, co by mu dała, jeno z głowom :D ;) Ano matuś było, było! A dbo o Ciebie? Ano matuś! Dbo dbo! Nawet mi i poduche pod tyłek podsadził, co by mi wygodnie było! Ale córuś, Ty sprawdziła, czy on nie naruszon? Ano matuś! Nienaruszon! Jeszcze w gumowym opakowaniu!

ja tam sie nie znam ja tylko slyszal jak mlodo matuli powiedziolo, ze w ciazy jest bosze dziecko, gdzies ty glowe miolo pod kierownica matus

Versace, ja mam życzenie, żeby zniknęły z netu debilne łańcuszki. Myślisz, że ma szansę się spełnić?

Bob zapewne sie spelni :) ale obawiam sie , ze musialbys to skopiowac w 100 egzemlarzach :D i rozeslac znajomym :)

Pfff, żeby tylko! Rozesłać znajomym, którzy roześlą znajomym, którzy roześlą swoim znajomym i żeby jeszcze do Ciebie wróciło!

zawsze wraca jak protestowany weksel wieczxne sa tylko podatki i debilne lancuszki :D ( a wlasnie podatki wieczne nie sa sa kraje gdzie ich nie ma :D)

ale obawiam sie , ze musialbys to skopiowac w 100 egzemlarzach ow(ow) a nie w 13?

Zabierzesz mnie tam?? Albo przynajmniej daj cynka gdzie to, bo nie wiem przy której autostradzie stopa łapać :D

nie sadze, ze w 13 choc trzynastka wielka liczba jest wystarczy popatrzec, jak prostota i smuklosc jedynki, kontrastuja z oblosciami trojki, by od razu wiedziec, ze to pelna dychotomi calosc poza tym 1 i 3 daje 4 a czyz nie mamy 4 konczyn?, 4 por roku? 4 stron swiata i 4 jezdzcow apokalipsy? czy kwarta to nie 1/4 calosci? jest mnostwo argimentow na doskonalosc trzynastki

iskra moze bym i cie tam zabral ale wiesz, tam kobiety to w jakis takich dziwnych chodza i za wiele do powiedzenia nie maja :) nie wiem czy by ci sie podobalo :D