Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy karki są dobre w łóżku?

Czy napakowane karki są dobre w łóżku?

Polecane posty

ty lepiej nie laz po autostradach, bo tam nie jezdza 13 na godzine, tylko szybciej ... a jak cie zdmuchna, to jeszcze gdzies u soltysa w kurniku pozar wywolasz... lepiej juz siedz gdzie na miejscu ... pod 4 ;) bezpieczniej

ja ma 4 oczy, liczy się? i tak poza tym to się już pożegnałam, ale jeszcze coś kończę im zerknęła! A 13 to moja szczęśliwa liczba, o!

To się do sąsiada przenieść muszę, bo ja pod szóstką.... aaa tam, dopiszę se jeszcze dwie i też oryginalnie będzie! {diabolique]

owow, ja tam wszystko zniesę, byle by mi białych kozaczków zakładać nie kazali! czarne mogą być! :classic_cool: :D

masz racje biale kozaki na glowe??? zboczenie!!! czarne to co innego :D:D

:D a bo nam myśli innymi torami poszły! Teraz to już na bank na ewenement startuję, skoro w kozakach na głowie chodzić chcę! No! I nie ma tego złego... :D A łańcuszki się reaktywują! :D

no ba matrix przy lancuszkach to maly pikus choc ciekawe by bylo jak by tak agenci sie pomiedzy lancuszkami przemieszczali :)

Przepychali by je jeden drugiemu, żeby robotę na tego innego zwalić ;) Dobrej nocy!!! Bez tasiemców! tfuuuu! Łańcuszków ;)

Gość Mallyna mobile
Jestem prorokiem:classic_cool: :D:D:D