Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraaaa

Doradzcie mi cos prosze!

Polecane posty

Gość sandraaaaaaa
Czyli uwazacie ze to nic zlego ze lyka te tabletki tak? Nie mam sie czym martwic?

Gość omg :)
Nie masz się czym martwić... to nie są leki :) sama napisałaś wcześniej że jest to suplement diety. Jak widzisz na kilku wypowiedziach autorzy sami przyznają się że biorą takie tabletki. Ich zadaniem jest dostarczenie witamin do organizmu mężczyzny a nie utrzymanie sztywnej pały podczas stosunku :) Najlepiej sama zapytaj faceta po co mu te tabletki, zobaczysz co Ci odpowie.

Gość mała duza srednia
jak permen to pewnie coś tam mu nie staje i chce pomóc sobie po prostu ale nie jest to jeszcze impotencja. Własnie że nie uspokajajcie jej bo problemem trzeba się zająć wy mówicie z perspektywy osoby domyślającej się a ja miałam taką sytuację. Facet chciał się bzykac raz na miesiąc, ja gdy byłam juz gorowa on twierdził ze " myslisz że facetowi staje od samego dotknięcia kobiety tam?" Ja na to " Tak" No i troszkę się speszył. Okazało się że jest przemęczony, stres, alkohol, kawa, napoje energetyczne, strasznie szajskie jedzenie - dosłownie śmieci takie jak chińskie zupki cola itd, plus joint- jesli wiesz co mam na mysli. Jego wiek 25 lat i sam sobie to zafundował

Gość mirek 85
jak cie to tak ciekawi to poczytaj sklad tych tabletek i na co wplywaja. one sa bez recepty wiec nieszkodliwe. a impotent nie poczuje roznicy. nawet twoj facet moze nie czuc roznicy we wzwodzie a jedynie w tym ze ma wiecej sil i ochoty bo organizmowi nic nie brakuje i nie czuje sie zmeczony po pracy na tyle zeby ci odmowic.

Gość sandraaaaaaa
Wlasnie wiem ze on sie obrazi jak mu o tym powiem bo widzialam to czegos mialam nie widziec bo przeciez jesli nie mial by czego ukrywac to by powiedzial ze potrzebuje "witamin" zawsze mowil mi wszystko. a teraz nie jest ze mna szczery. A co zrobilas jesli mialas podobny ze tak poiwiem prblem do mojego??

Gość mała duza srednia
U mnie odstawienie wszystkich rzeczy zaburzających potencję wystarczyło!!!! bo lekarz mówił że jest młody i po przeprowadzonym wywiadzie okazało się ze nalezy najpierw zacząc od trybu zycia a potem tabletki,ale juz nie było trzeba

Gość sandraaaaaaa
Ja mojego bym chyba sila musiala zaciagnac do lekarz ale coz bede musiala....

Gość Mirek 85
mala srednia duza ale jej facetowi staje. Twoj facet to doskonaly przyklad ze uzywki wyniszczaja organizm i wyplukuja z niego mineraly. ale nie powiesz mi ze lekarz odmowil mu suplementu? Jak juz to chcial zeby Twoj zmienil tryb zycia bo w jego przypadku zaden suplement nie pomoglby mu. A Ty autorko jak facet niema problemow nie ciagaj go po lekarzach bo to wiecej zlego przyniesie. a jak masz watpliwosci to sama idz do lekarza i przedstaw mu swoja sytuacje zapytaj o te tabletki. sa tez poradnie internetowe i tam przedstaw swoj problem.

Gość sandraaaaaaa
Co bym miala mu powiedziec zeby go nie urazic?

Gość mała duza srednia
Mój miewał wzwód tak jak facet sandry, jedynie co to sex raz na miesiąc mi proponował bo może też jadł jakieś permeny bo jak to wyjaśnić że raz ma wzwód raz nie. Oczywiście z zaskoczenia tez próbowałam i mu staje bo impotentem nie był skoro mu stanął a tabletki nie miał jak wziąc wtedy. Poszłam do lekarza bo jest młody, na zimne trzeba dmuchać bo mnie zaniepokoiły te chwilowe braki wzwodu. Ukrywał że pali, ale bardziej zła byłam za to że on nie miał zamiaru nic z tym robic gdy prosiłam o rzucenie nałogów i potem mam okazać co, być przy nim w trudnej chwili gdy za 10 lat nie będzie mógł. Ja radzę niech to zbada bo w takim wieku to jakąś przyczynę ma.

Hej powinnas z nim bardzo delikatnie porozmawiac. Z facetami trzeba delikatnie w tym temacie bo potrafia się w sobie zamknąc już tak na bardziej mocno, wrecz bym rzekła ze zablokowac psychicznie i to chyba bardziej niż kobiety. Z moim mialam ten problem, że potrafił się nawet obrazac byle by tylko nie kochac się i nie przyznac, ze nie wszytsko dobrze działa po dlugich i rozmowach w koncu powiedział o co chodzi i zaczął brac liderin przed stosunkiem. Wiec raczej ciesz się, że Twój facet jest na tyle otwarty, ze wziął swój problem w swoje rece..i pomysl, ze robi to tez dla Ciebie aby wam się dobrze w łóżku układało..

Gość jogi 69
ja na twoim miejscu martwił bym się po co łyka tyle chemi niech je owoce ,bo wszystko w nadmiarze w koncu zaszkodzi tym bardziej że niemacie problemów w łóżku