Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraaaa

leki na potencje w wieku 22 lat ?? to chyba nie jest normalne!

Polecane posty

Gość sandraaaa

Witam. Przypadkiem odkrylam ze moj facet kupuje leki na poprawe potencji... Choc ma tylko 22lata;/ nie wiem co mam o tym myslec. Nigdy nie mielismy problemow w lozku wrecz przeciwnie bylo doskonale... Boje sie ze on ma jakies problemy a wstydzi sie o tym powiedziec co mam robic co myslec?

Gość lesia254
Porozmawiaj leki nie wiadomo jakie kupuje ,jeżeli chemiczne są szkodliwe

Gość sandraaaa
Takie co reklamuja znalazlam przypadkiem. pAOrozmaiwac hmmm latwo mowic obrazi sie i nigdy w zyciu nie przyzna sie ze cos jest nie tak:((*((

Gość sandraaaa
Martwie sie o niego na prawde:( nie wiem co sie dzieje i dlaczego lyka to swinstwo;/

Sandraaaa. Rozmowa jest rozwiązaniem nie najlepszym, pytając wprost trafisz w najczulszy punk każdego faceta. Powodów dlaczego bierze te środki ,może być kilka: -ja zakładam że eksperymentuje , by zawsze sprostać oczekiwaniom partnerki, -kolejny powód,zbyt wysoko postawiona poprzeczka , -na końcu dopiero sprawy związane ze zdrowiem, Twój facet jest osobą bardzo skrytą , dlatego użyj jakiegoś fortelu by nie urazić Jego i poznać prawdę. Pozdrawiam Arion bioenergoterapeuta.

Gość sandraaaaaa.
Domyslam se ze zapytanie wprost nie bedzie zbyt dobre. Wiadomo faceci i ich meskosc:( Nie wiem co mam myslec znalazlam tego az 3 opakowania wiec moze to nie jesteksperymentowqanie skoro ma tego cholerstwa niezly zapasik;/...

Sporo kolesi kupuje "wspomagacze" żeby lepiej wypaść przy dziewczynie... a takie suplementy nie są złe...

Jeśli kupuje to w aptece ,są to środki które są szeroko reklamowane, ich negatywne działanie jest znikome,o ile stosuje się do zaleceń na ulotce. Piszesz że znalazłaś kilka opakowań,możliwe trafił na promocję tycz specyfików, nie są tanie. Arion

Gość elizabet1947
Ja polecam b.dobre naturalne suplementy ;Stalon, preparat zalecany do stosowania jako środek zwiększający potencję, poprawiający krązenie i wzbogacający doznania seksualne.

czemu nie jest normalne, ja mam dwie dychy i biorę tabletki na potencję, brałem już nawet jak miałem 19 lat i nic mi nie jest, niestety prawda jest tylko taka, że zbyt skutecznych środków na ten problem nie mamy na rynku ;//

Gość gość
boze 20-latej i juz musi sie lakami wspomagac? :O....a ty autorko porozmawiaj z chłopakiem,bzykac sie z nim to sie nie wstydzisz ale zapytac o leki juz tak :O

Gość zenekt
Kiedyś jak szukałam informacji na temat stymulacji potencji natknęłam się na strony portalu http://braveranopinie.pl. Jak zapoznałam się z opiniami innych internautów, którzy na sobie przetestowali leki na „męskie problemy” wybrałam ich zdaniem najlepszy i zafundowałam mężowi. Dziś oboje jesteśmy zadowoleni.

Gość wirrt
Na potencję to mają szeroki i profesjonalny wybór tabletek na portalu www.dobratabletka.pl . Tu się opłaca kupować, bo nie windują cen w kosmos, nie trzeba połowy wypłaty przeznaczać na tabletki jak w innych sklepach.

Gość gość
Moim zdaniem najważniejsze jest zdiagnozowanie problemu - czy leży on w fizjologii,czy w psychice. To pomoże rozwiązać problem. Na początek warto zadbać o ****** dietę- na pewno nie zaszkodzą, a mogą pomóc. Ale jeżeli to nie pomorze proponuje tabletki IQMAN to skuteczne i bezpieczne tabletki.

Gość gość
Zdarzyło mi się ostatnio po raz pierwszy w życiu coś kupić na potencję i była do Kaamagra. Znalazłem tanią na stronie www.dobratabletka.pl/ Niska cena, ekspresowa wysyłka, mogę polecić sklep.

Gość fert
Miesiąc temu znalazłem sklep internetowy z tabletkami na poprawę potencji, który cechuje profesjonalna obsługa. Sklep www.dobratabletka.pl oferuje duży wybór produktów. Asortyment sprzedaje w niskich cenach i szybko realizuje zamówienia. Jestem zadowolony z transakcji

Gość yy66
Tabletki na potencję możesz kupić na www.dobratabletka.pl Ja zawsze tam zamawiam, wysyłka jest ekspresowa, wszystko zachowują w tajemnicy. Nigdy nie chciałbym kupować takich leków w aptece, zdecydowanie lepiej czuję się zamawiając przez Internet.

Gość gość
Może chcę jeszcze bardziej podkręcić sex z tobą ? niektóre leki mają włąsnie takie działanie, że chce się bardziej. Ja i mój facet stosujemy suplement long men i jak do tej pory to najsilniejszy suplement na rynku bez recepty. Długo poooo mój partner odczuwa jeszcze ochote na sex a mi to bardzo odpowiada.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolony z efektów jakie daje IQman i uważam, że jest to odpowiedni środek, jeżeli chodzi o wzmocnienie potencji

Gość gość
No i co że ma ? Mój maż stosuje erekton fast i nie robi tego dla widzi mi sie a po to by mnie zadowolić. Ma lekkie problem z erekcją i wzwodem, gdyby suplementem się nie wspomagał, nasz seks byłby totalną klapą.

Gość gość
Miałem kiedys problem z erekcją stosowałem przez pare lat różnych metod nawet byłem u lekarza i coś tam przepisał i nic nie dało a z moja kobietą było coraz to źle znajomy w tym roku zaproponwał abym kupił w internecie tabletki na potencje zytaks z tej strony http://sklepok.pl/zytaks wszystko przyszło do domu pocztą nawet nigdzie nie musiałem jechać.Pełna prywatność! i dosłownie po zakupie tych tabletek moje życie sie zminiło o 100% moja żona jest dla mnie lepsza i chwali się swoim koleżankom. Jest teraz mocna erekcja, pewny wzwód i większy popęd seksualny.takze polecam bo wiem jaki moze to być problem dla mężczyzny i jak zachwiać jego ego i psychike. polecam poczuć się prawdziwym mężczyzna!

Gość gość
też miałem problemy wiadomo wiek, stres... próbowałem różnych reklamowanych w mediach środków ale szczerze różnie bywało, a wiadomo z sexsu nikt nie chce rezygnować, więc szukałem dalej, trzy miesiące temu zacząłem stosować preparat Penistim przyjmuję go regularnie i w końcu nie mam problemu

Gość marian777
Raczej by łem dość sceptyczny jeśli chodzi o różne środki na potencję, ale ostatnio sam zacząłem coś takiego brać. Tabletki nazywają się Dr.Penigreat. Świetnie się po nich czuję. Nawet po całym dniu w robocie, gdzie ostatnio naprawdę nie miałem ochoty na sex, teraz wracam do domu i mam dużo energii. Żona zadowolona, zaspokojona, spokojniejsza. Wiadomo, że kobieta która w nocy krzyczy, za dnia jest łagodna ;-)

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy