Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fokusowa11

stosunek po seksie oralnym

Polecane posty

Gość fokusowa11

Czy jest możliwość zajścia w ciążę w takiej sytuacji: zrobiłam mężowi loda z finałem w ustach, za ok. 15 min. zaczęłam znowu pieścić go w ten sposób i usiadłam na nim dosłownie na 10 sekund.. Czy jest możliwość że plemniki z poprzedniego wytrysku spowodują ciążę?

Gość takie moje zdanie jest
Jest taka możliwość. Ale szanse są bardzo małe. Wręcz znikome...

Gość taki sobie facet w srednim wi
jest szansa i to niemala, poniewaz po wytrysku w przewodach nasieniowych znajduje sie jeszcze sporo spermy. wydostaje sie ona na zwenatrz pracia dopiero w trakcie kiedy on sie kurczy. Wtedy to nasienie zostaje automatycznie wypchane na zewnatrz. Tak wiec jezeli nie trwalo to zbyt dlugo, plemniki prawdopodobnie sa jeszcze aktywne. Ponadto kazde wlozenie penisa w pochwe niesie ze soba ryzyko zaplodnienia, nawet bez ejakulacji. W momencie podniecenia wiele facetow ma tzw. wydzielanie kropelkowe spermy. Poczujesz to moze kiedys jak bedziesz mu robic loda.

kobieto z calym szacunkiem idz do apteki kup sobie cos co sie nazywa "dzien po" i po temnacie a mozliwosc jest , choc faktycznie dosyc nikla chyba, ze akurat nalezysz do typow plodnych jak kroliki, albo plemniki twojego faceta to "twardziele" nigdy nie wiadomo

Gość Stefan gej
jeśli połknęłaś to wszystko jest możliwe...

Zacznijmy od tego w jakiej fazie cyklu bylas. Jeżeli na poczaatku dni plodnych to szanse sa większe niż jeżeli to była końcówka plodnego okresu. Jeżeli miałas potem orgazm znowu szansa jest odrobinę większa niż jeżeli orgazmu nie miałas. Itd.