Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mTerio

Jakbyscie zareagowali na tego typu uprzejmosci?

Polecane posty

Gość mTerio

Jestescie facetem i macie zonke, ktorej ufacie. W pracy zonka miala kolege, ktorego lubila i nadal lubi. Miala, bo jej kolega odszedl z firmy. I teraz on i wasza zonka utrzymuja kontakt: czeste smsy, maile, od czasu do czasu telefony. Gdy sie spotykaja w mojej obecnosci zonka pierwsza caluje go w policzek na powitanie i pozegnanie. Jej kolega potrafi ja objac w pasie, cos szeptac na ucho, uszczypnac w tylek, gdy ona sie z nim slownie droczy, nabija. Ogolnie koles jest singlem, byl jakis czas temu w powaznym zwiazku, ale teraz nie ma nikogo na stale. Ogolnie nic do niego nie mam, jest inteligentny, dowcipny, potrafi sie odnalezc w stresowej sytuacji, mozna z nim porozmawiac na wiele tematow. Ale boje sie, ze zbalamuci mi zone. Jakbyscie zareagowali na tego typu uprzejmosci?

Gość kossa na kamień
rozmawiaj z zona na ten temat :D

nie chce byc niemila ale wiekszosc facetow celowo wiaze sie z przecietnymi, laski sa do poogladania a nie zycia, i chyba niekoniecznie chodzi o pustaki

Gość hehe :D
jeśli dobrze wam się układa to nie sądzę,żeby udało mu się cokolwiek wskórać. Najważniejsze to, żebyś nie tracił zaufania do żony.

Tak jest. Ufaj zonie, ale... trzymaj reke na pulsie, bo wolny facet, ktory lubi Twoja zone a ona Jego, to niebezpieczna sytuacja.