Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobra.dziewucha

proponowanie seksu

Polecane posty

Gość niedobra.dziewucha

sluchajcie mam takiego kolege, ktoremu sie podobam. nie raz i nie dwa rzucal mi dwuznaczne propozycje, oczywiscie w zartach, probuje mnie dotykac, mowi komplementy. dlugo juz zyje w celibacie i z chcecia bym go przeleciala, nie chce zadnych zwiazkow, chcialabym sobie zjesc w milym towarzystwie kolacje czasami czy pojsc na spacer a pozniej sie zabawic. tak sobie mysle, ze chyba jestem za stara na jakies podchody. mam 28 lat, on 40. myslicie, ze moge zaproponowac taki uklad wprost? albo po prostu zrobic mu dobrze jak sobie siedzimy przy kawce? i pisze absolutnie powaznie, zalezy mi na opinii mezczyzn szczegolnie. jak byscie zareagowali na takie smiale podejscie?

Gość XL chętny na ...
Ciesz się,że w ogóle w tym wieku ktoś z Tobą rozmawia.Chyba,że wolisz się sama zadowalać całe życie.

To wszystko zależy od wielu czynników. Jeśli mu się spodobasz, to pewnie nie odmówi. No chyba że lubi pić kawę w towarzystwie kobiet a ma zasady takie a nie inne.

Zrob mu dobrze bez zadnych ceregieli . Faceci to lubia .

Gość niedobra.dziewucha
tak, tak XL, erotomanie gawedziarzu...

Gość XL chętny na ...
Ten podszyw nawet mi się podoba :) Czy jest tu ktoś normalny ? Sami gawędziarze he he i na tym to polega,a Ty myślisz,że co tu uzyskasz durna podstarzała panno :)

Gość dzhs
Jestem facetem i myślę, że jeżeli próbuje Cie dotykać, to raczej na pewno chce cię przelecieć. Mnie taki układ by odpowiadał i moja reakcja była by jak najbardziej pozytywna. A szczerość jest zawsze w cenie.

Gość niedobra.dziewucha
a jest tu moze jakas kobieta, ktora sama wyszla do kogos z taka inicjatywa? jak sie za to zabralyscie?

Gość niedobra.dziewucha
z legnicy

Gość niedobra.dziewucha
a ty alfi jakbys zareagowal jesli jestes mezczyzna?

jeśli uważasz ze nie potrzeba Ci miłości to taki układ jesy dobry, aczkolwiek gorzej gdy jedna ze stron sie zaangażuje. Pozdrawiam.

Gość niedobra.dziewucha
nie jestem dobra, bo mam ochote sie pobzykac po prostu z tym facetem, a wiem, ze on szuka czegos wiecej, seksu tez mu brakuje, ale nie tylko o to mu chodzi i wiem tez, ze pewnie sie zgodzilby na taki uklad zeby miec chociaz ten seks. nie chce sie z nim wiazac, chce sobie uprzyjemnic zycie

Gość Fan kobiecego orgazmu
niedobra.dziewucha Gdybym byl wolny, to nie przeszkadzalby mi taki uklad. Wcale nie jestes za stara na uklady.Wiek nie odgrywa tu absolutnie zadnej roli. Mysle, ze jezeli kiedys dojdzie do czegos miedzy wami, to powinnas mu otwarcie powiedziec jaki uklad by Ci pasowal.

Gość niedobra.dziewucha
fanie, a jak dac facetowi jasny sygnal, ze mam po prostu na niego ochote. nie chce mu walic miedzy oczy 'a co powiesz na seks raz na jakis czas?' moze warto jak bedziemy sami po prostu zaczac go dotykac, calowac i czekac czy podejmie gre?

niedobra.dziewucha W pierwszym poscie napisalas, ze rzucal Ci niedwuznaczne propozycje. To znaczy, ze nie jestes mu obojetna i w jakims stopniu ma ochote na seks z Toba. Musisz mu otwarcie dac znac, ze jestes zainteresowana jego propozycja. Jezeli to zrobi ponownie, to odwaznie pociag temat, ale tez w dwuznaczny sposob, by mogl sie zorientowac, ze jestes zainteresowana jego propozycjami. Jezeli jest zainteresowany, To taka zacheta z Twojej strona, powinna go osmielic do czestszych i mniej dwuznacznych propozycji.

Gość smirnoff0
Najlepszym sposobem jest niewinny flirt, spojrzenia uśmiech i takie tam uznawane za niemodne rytuały :D jak facet normalny i wart uwagi to podejmie inicjatywę, jeśli dupa wołowa to nie ma sobie co takim głowy zawracać.

Gość niedobra.dziewucha
smirnoff00 moze to zabrzmi dosadnie, ale on tak wlasnie chodzi dookola mnie jak pies kolo jeza, rzuci jakas propozycja, w stylu ' to kiedy skarbie mnie zaprosisz na kolacje ze sniadaniem oczywiscie' albo zrobie mu kawe, mowi, ze jestem przekochana, ze tak o niego dbam i dorzuca, ze moglabym o niego zadbac tez w inny sposob' albo przychodzi z dworu i pierwsza rzecza jaka robi jest polozenie mi reki na karku albo plecach, bo niby chce pokazac jak zmarzl, dziwne, ze jak jestesmy w wiekszym gronie to innych kobiet nie dotyka. podaje mi tez czasami treke na powitanie i dluzej ja trzyma. ilez mozna. mam wrazenie, ze akurat w tym temacie po prostu istna ciapa z niego i jak sama sie nie zdobede na jednoznacznosc to nic z tego nie wyniknie

Gość hnhjkk
fan...... Sam se pociag. Kuzwa ale sie usmiealem. Z jakiej wioski ten dialekt?

niedobra.dziewucha To skoro tak wygladaja jego zachowania, to musisz mu dac jednoznaczna odpowiedz, przy najblizszej okazji.Mozesz mu wprost powiedziec, ze takie dotykanie Cie podnieca i masz ochote na wiecej, a przy tam sie usmiechnac i zalotnie spojrzec w oczy.

hnhjkk Nie wiesz? Jestesmy z sasiednich wiosek:D

Gość ale masz dylemat
jak ci rzuci jakąś dwuznaczną propozycję to mu odpowiedz "dobra, opierdole ci kapelusz a ty mi w ramach rewanżu patelnie strzelisz". gość kumaty od razu zatrybi o co biega.

Gość niedobra.dziewucha
a jak sie mna bawi? cholera wie o co mu chodzi. chyba bym sie spalila ze wstydu gdyby mi odmowil.

niedobra.dziewucha Mysle, ze nie jest to zabawa z jego strony. Sadze, ze dotykanie Ciebie sprawia mu przyjemnosc, a moze tez i podnieca. Dlatego tak czesto stara sie to robic. Moze jego niesmialosc nie pozwala na wiecej i tylko w taki sposob daje Ci znac,ze jest Toba zainteresowany. I pewnie tez sie boi, ze gdyby pozwolil sobie na cos wiecej, to mu odmowisz.

Gość niedobra.dziewucha
wkurza mnie to troche, ze jest tak malo bezposredni. ostatnio rozmwialismy w wiekszym gronie o celibacie i mowil, ze juz tak dlugo nie byl z zadna kobieta, ze w ogole przyjal to za norme. jak w zartach zaproponowalam zeby poszedl do prostytutki to sie zasmial i powiedzial, ze sie nie rozmienia na drobne i ze jest za fajny zeby placic za seks, ale jakos tak nie umie go sobie zorganizowac. mowil niby do ogolu ale zerkal na mnie i moja reakcje. byla tez inna sytuacja. poklocil sie z szefem i jak o tym rozmawilismy to stwierdzi zeby szef go w wafla pocalowal, podjelam temat i powiedzialam, ze jak chce to ja go moge pocalowac w wafla :) odpowiedzial 'coz za mily komplement' i sie szeroko usmiechnal

Gość Xenomorph
niedobra.dziewucha Rzuć mu któregoś dania na pożegnanie coś w stylu: "Dzisiaj kolacja u mnie. Punkt 19:00. Tylko się nie spóźnij bo ze śniadania będą nici. Przynieś szampana i truskawki." Powinien pokapować się o co chodzi.

niedobra.dziewucha Nie wierze, ze tak odwazylas sie powiedziec: "ze jak chce to ja go moge pocalowac w wafla ". Czyzby znowu jakas prowokacja?