Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak troche swedzi

Cholestaza czy alergia? Wasze objawy wcc?

Polecane posty

Jutro mam badanie krwi i dowiem sie wiecej, ale jak zwykle mnie nosi.. jakies 2-3 tygodnie juz swedza mnie rece- cale i twarz i dekolt. ale z racji alergii myslalam ze po prostu zjadlam cos nie takiego, a zdarza mi sie pochlanac zakazane jedzenie.. to jest 25 tydzien ciazy. nie ma zadncyh krostek tylko miejsce przed podrapaniem robi sie czerowne- tkie placki. jakie mialyscie objawy wcc? mnie stopa ledwo 2 razy an krotko zaswedziala i dlonie tez bardzo malo.

usg miesiac temu wszytsko super cacy prawidlowe. zadnych inncyh obajwow nie mam. dzieciak baraszkuje, ja mam zwykly apetyt..

moze jest jakas doswiadczona mama? stresuje sie tymbardziej, ze zrobie badania jutro i co, mam czekac do poniedzialku na wizyte? to chyba na tyle powazne ze lekarz mnie przyjmie moze jakos w sobote? czy tu kazdy dzien ma znaczenie? tyle co czytam, ale nie znalazlam na to dopowiedzi

nikt nie mial? a myslalam ze tu na kafe mi sie przewinal kiedys dawno taki temat :( no trudno

Gość tu teraz wiekszosc tylko
Dyskutuje nt. Roznych prowokacji. Powazne tematy wygginely i nikt sie w nich nie udziela :P A teraz na powaznie: dopoki nie zrobisz badan,to pewnosci miec nie bedziesz. Jak odbierzesz wyniki to sama zobaczysz czy sa zawyzone,czy w normie. Jak beda wysokie to udasz sie najwyzej na izbe przyjec. Ja dobre lub delikatnie podwyzszone,poczekasz na wizyte. Tez mialam podobny problem. Swedziala mnie skora,ale na brzuchu,piersiach,udach. Wysypalo mnie rowno,ale to byl efekt drapania. Wyniki w normie,chcieli przepoisac mi relanium. Nie zgodzilam sie,malo po scianach nie chodzilam. Zaczelam spac w leciutkiej koszulce,przykryta lekka koldra (zeby sie nie przegrzewac,bo w nocy swedzenie nasilalo sie )zaczelam uzywac balsamu sexy mam bielendy (on lagodzi swedzenie-mi pomogl,bo po wszystlkich innych bylo tylko gorzej.,zacisnelam zeby i nie drapalam. Ciezko bylo. Ale wytrzymala,krostki sie pogoily,dzis nie ma sladu.wg lekarki bylam w nielicznym procencie kobiet w ciazy ktore po prostu swedzi skora.czasem poczuje swiedzenie,stabram sie na nie nie zwracac uwagi,bo jak zaczynam drapac to lawina znow rusza. Meczylam sie pare tyg. Od jakiegos 18 tc.

dziekuje za odpowiedz :) no ja trzymam kciuki zeby to byla alergia. watrobe mam wymeczona wlasnie leczneiem w dziecinstwie ale nie sadzilam ze mi sie w ciazy posypie hehe

Gość guminiowa_bunia1234
ja w ciazy tak nie mialam, dobrze ze poszlas z tym do lekarza, ja latalam jak glupia kazdym malym problemem.. moje dziecko sie okazalo alergikiem neistety, nie mam na to wplywu...;/ ale odkrylam fajny fanpage na fejsbuku odetchnij spokojnie i mozna tam zadawac pytanie pani alergolog:) wiec wybawienie dla mojej natretnej duszy hehe