Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

23latkana3dchili

3D Chili - schudnąć do lata

Polecane posty

Wczoraj zaczęłam 15 dzień 3D Chili. Pierwsze 14 dni było strasznie pokręconych, jadłam to co w jadłospisie plus słodycze i inne badziewia :/ Jestem oficjalnie uzależniona od jedzenia i brak mi silnej woli! Udało się schudnąć jedynie kilogram, co i tak uważam za sukces przy jedzeniu słodyczy i białego pieczywa z masłem. Jednak w grudniu znalazłam na tyle w sobie siły, że udało mi się przez 28 dni schudnąć 5,5kg. Teraz mam zamiar powtórzyć ten wynik. Dieta 3D Chili to 28 dni podczas, których jemy 5 normalnych posiłków do których dodajemy przyprawy z trzech grup: zielonych, żółtych i czerwonych, takich jak np. chili, papryka ostra, kardamon, cynamon. Te przyprawy zawierają kapsaicynę, która w naturalny sposób przyspiesza spalanie energii, pobudza trawienie i nakręca metabolizm do działania. Dieta w wersji elektronicznej kosztuje 38zł, ale po pierwszych 28 dniach uważam, że warta była swojej ceny ;) Jeśli ktoś chce coś więcej poczytać o niej to proszę tutaj: http://www.dieta3d.pl/ Startuje od tego 15 dnia z wagą 107.6kg, tak wiem, wiem, zapuściłam się, ale nie warto o tym teraz gadać. Moje pomiary na dzień 05.02 były takie: Biust 124.5 cm Biceps 34 cm Przedramię 28.5 cm Pas 127 cm Biodra 118 cm Udo 66 cm Łydka 47.5 cm Mam zamiar dużo ćwiczyć. Za sobą mam: Wczoraj: 23 min bieżni, 2h odśnieżania. Dzisiaj: 25 min bieżni, Chcę dodatkowo ćwiczyć Mel B na pośladki i wieczorem Skalpel Ewy Chodakowskiej. Do lata zostało mało czasu, więc czas wziąć się za siebie!

ja jestem tydzień na tej diecie i uważam ze jest trochę niedopracowana bo są dni kiedy wszystkie pięc posiłków jest sycących i obfitych , a innym razem nic konkretnego przez cały dzien to chyba nie bardzo jest dobre aby w jeden dzien byc przejedzonym a w inny głodnym , dlatego ja zmieniam posiłki aby było w marę równo a jakie będą tego efekty to już nie wiem

Gość gość
Ja mam diete chili 3 d w wersji elektronicznej , wiecej informacji na maila, sylwiao_1989(małpa)buziaczek.pl Piszcie do mnie! :)

Gość gość
Szybki metabolizm to klucz do sukcesu. Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo zgodne z naturą. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.