smutna098 0 Napisano Luty 21, 2013 Hej dziewczyny, szukam pomocy juz chyba wszedzie, może tu uda mi sie otrzymac jakiś kilka pomocnych i budujacych rad. No więć tak w tym roku konce studia, w lipcu wychodzę za mąż i od jakis 2 latch strasznie pragnę dziecka, nie mogę znieść myśli, że młodszy bart mojego narzeczonego ma juz 2 a młodsza siostra również narzoczonego właśnie jest w ciąży wszytsko to są wpadki, i nie potrafię sobie z tym radzić. bo pragnę dziecka ale musze czekać, ciągle muszę czekać, boję się że jak bedzie już taka możliwość to nie będę mogła, nie wiem co mam zrobić nie chce mi się żyć, chce mi sie tylko płakać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potfur z Loch Ness Napisano Luty 21, 2013 a dlaczego musisz czekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna098 0 Napisano Luty 21, 2013 nie wiem, może dlatego że jestem po prostu taka ułożona i zawsze odpowiedzialna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra radaaaaaaaa Napisano Luty 21, 2013 żyjesz dla siebie, nie dla innych i kieruj swoim życiem tak aby być szczęśliwą. Jeśli czujesz że tego bardzo chcesz i jesteś gotowa to zrób to i nie patrz na opinię innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna098 0 Napisano Luty 21, 2013 żeby to wszystko było takie proste... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos19 Napisano Luty 21, 2013 a czemu nie jest proste?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna098 0 Napisano Luty 21, 2013 dlatego, że jak się coś chce to nigdy tego nie ma:( zresztą dzisiaj dostałam bardzo "budującą rade" od owej przyszłej szwagierki, "minie trochę czasu i przyjdzie czas na Ciebie" jak można tak komuś powiedzieć? zrozumiałabym, jeżeli byłaby ode mnie starsza miała ustatkowane swoje zycie prywatne, a nie jak jest młodsza a na dodatek sama zachowuje się jak dziecko.. drażni mnie to wszystko , nie wiem co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Luty 21, 2013 wiesz skoro Ty nie wiesz co robic - to my niestety tez Ci tego nie powiemy :/ z jednej strony piszesz ze chcesz dziecka - z drugiej ze nie mozesz - wiec nawet nie ma jak doradzic nie wiem w jakiej jestes sytuacji (dom kasa i takie tam) ale skoro pragniesz dziecka to moze pogadaj o tym z narzeczonym i ustalcie jakols date :) napewno bedzie Ci wtedy latwiej - oczywisnie nie jaols bardzo odlegla date - ja wlasnie tak zrobilam :) pragne dziecka - pogadalam o tym z narzeczonym - i mamy ustalona date na czerwiec -a gadalismy o tym jakies 7 miesiecy temu :) widze ze Ty chcesz byc w ciazy juz teraz wiec nie wiem co Cie zatrzymuje ? na studia mozna chodzic w ciazy :) chyba ze sa jakies inne powody ? a co na to wszystko Twoj narzeczony ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna098 0 Napisano Luty 21, 2013 Studia to już nie problem bo już kończę w czerwcu tylko zostaje ślub narzeczony chce czekać do ślubu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała1106 Napisano Luty 22, 2013 Witam ! Mialam ten sam problem co Ty. tez bardzo chce miec dziecko ale zawsze mialam wrazenie ze musze jeszcze tyle rzeczy zrobic i nie chcialam nikogo zawiesc az doszłam do wniosku że to jest moja decyzja i reszta musi ja uszanowac. Rozmiawialam na ten temat z mazeczonym. Powiedzial ze tez bardzo tego pragnie i od jutra zaczynamy sie starac:) mam nadzieje ze Ty niebawem tez zaczniesz. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach