Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 to ja zatrzymaj mnie

czemu faceci lubia zlosliwe babska ??

Polecane posty

czemu wg was to pociagajace dla was? cholerni lowcy 馃槧 nie doceniacie fajnych milych kobiet tylko latacie za sukami z trudnym charakterem 馃槧

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 twoja mala dzintara
z tego samego powodu zloto, dla ktorych panny wola bydlakow byleby przystojny, wysoki i kasiasty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dam ci numer do kolesia
kt贸ry chcia艂 mnie ociosa膰 z charakteru na rzecz lukrowanego ciastka jakie mia艂 w swojej wyobra藕ni... chcesz?

Udost臋pnij ten post

jestem mila z natury ale mojego faceta bardziej kreci jak nim pomiatam i robie z siebe zo艂ze. nie moge tego pojac! jak jestem zbyt mila to kurwa traci zainteresowanie :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spijam z g膮siora
tez strac zainteresowanie? :D

Udost臋pnij ten post

to jest bezsensu wlasnie bo skoro go kocham to mu nawrt nie moge tego okazac tylko musze grac zimna sucz durne to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spijam z g膮siora
nic nie musisz :D mi臋dzy kocham a chc臋 zatrzyma膰 za wszelk膮 cen臋 nie zawsze jest znak r贸wno艣ci :D

Udost臋pnij ten post

bo skoro go kocham to mu nawrt nie moge tego okazac tylko musze grac zimna sucz" ---- wiekszej bzdury dawno nie widzialam

Udost臋pnij ten post

cos w tym jest jakos kocha bardziej jak jest pogon za kroliczkiem aaaaaaaach faceci zyc z nimi zle ale bez tez niewygodnie :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spijam z g膮siora
a tak juz zupe艂nie przy okazji - co tw贸j facet kocha bardziej - ciebie czy pogo艅? i czy gdyby nie pogo艅 za tob膮 doprawia艂by ci poro偶e z nastolatkami czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xjq.jtdnw.hpudbjwo
Nie wiem kto ci takich glupot naopowiadal autorko. No chyba, ze masz na mysli wybieranie pod katem na jednorazowy uzytek, albo jakis wypaczony masochista zwiaz sie z taka, bo to go zwyczajnie kreci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xjq.jtdnw.hpudbjwo
Osoby zlosliwe sa podle i wredne, dowartosciowuja sie kosztem innych. Kto normalny uklada sobie zycie z kims takim ? I ma przyplacic to zawalem w mlodym wieku. Przeciez od takiej pies nawet ucieknie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xjq.jtdnw.hpudbjwo
aha i wspolczuje jezeli musisz grac i udawac kogos .innego, bo towarzysz traci zainteresowanie toba jezeli jestes soba.

Udost臋pnij ten post

ja sobie tez wspolczuje niestety tak jest pytanie nie czy jednostronna tylko czy to woogle jest milosc bo czasem mam watpliwosci :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytanie...............
Gdyby艣 teraz mia艂a w艂asne dwa trzy miliony ,dom w ogrodzie, samochody ,trzydzie艣ci lat - szuka艂a by艣 faceta mi艂ego czy takiego kt贸rego trzeba okie艂zna膰..?

Udost臋pnij ten post

mam to wszystko oprocz 2 milionow wole kogos z kim polaczy nas milosc i zrozumienie nie musze byc ciagle zdobywana ani zdobywac to mnie nie kreci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pan kulturka;)
goowno prawda :) ewen. zlosliwosc inteligenta (nie wiecie o co biega bo tutaj wyst臋puje to rzadziej ni偶 cuda w Lurdes ,a za te rzadkie przypadki jakos tak czuje odpowiadaja z rzadka goszczacy tu panowie ) Drugie to zlo艣liwo艣膰 wobec ludzi kt贸rzy mog膮 si臋 broni膰(inna jest choojowa), no to akurat wyst臋puje ,bo cho膰by kretyn mia艂 przewage techniczn膮 (zawsze za sob膮 swoj kretynizm nosi )ujmuj膮c rzecz dla was zrozumiale ,nawet sprytnemu g艂upkowi trudno jest dojeba膰 komu艣 m膮drzejszemu ...:) Podsumowuj膮膰 -POKAZCIE PROSZE TE ZLOSLIWE BABBSKA TE ZO艁ZY ITP CHOCIA呕 RAZ POKA呕CIE ...TO POGADAMY :) inaczej zagladam ze znowu rozmawiam o gowniarzach plci rze艅skiej :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Nienawidz臋 z艂o艣liwych ludzi je艣li definiowa膰 z艂o艣liwo艣膰 jako bez przyczynn膮 i pod艂膮 stron臋 charakteru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸lka_na_molem
"nawet sprytnemu g艂upkowi"- do kogo koorwa pijesz !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xjq.jtdnw.hpudbjwo
sdfghjkliuyt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Johny Cash
nie cierpi臋 z艂osliwych bab, je艣li takie istniej膮, bo 偶adnej nie znam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oferma(r)
no w艂asnie do kogo !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spijam z g膮siora
pan kulturka;) uczysz sie widze, ale do mety jeszcze daaaleko :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pan kulturka;)
d#173upa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pan kulturka;)
d&173upa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pan kulturka;)
d$#upa 馃槧

Udost臋pnij ten post

moj chlopak lubi ze mna rozmawiac tak ze musze byc z nim zlosliwa bo inaczej sie nudzi i nie rozmawia ze mna. moze testuje moja inteligencje ale znamy sie pol roku i wie o mnie chyba tyle ze albo mu moja inteligencja pasuje albo nie mam racje?? nie lubie jak musze byc specjalnie dla niego zlosliwa i ciagle jakies przytyki i uwagi mu robic, no co za paranoja nie wiem czy ma jakis komleks czy co

Udost臋pnij ten post