Psikusik123 0 Napisano Luty 21, 2013 Dziewczyny pomocy. Spóznia mi się już okres parę dni,zaznaczam, że nie współżyłam. Parę dni temu miałam objawy podobne do wystąpienia miesiączki, ale nic z tego. Miałam bardzo dużo stresu w tym miesiącu, oraz chorowałam na ostrą grype , parę dni gorączkowałam. Prosze o poradę. Bo dostaję już schiz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagatek34 Napisano Luty 21, 2013 Nie martw się. Opóźnienie do 14 dni jest normalne. Może zacznij przyglądac się swoim cyklom? może miałaś spóźnioną owulację i to wszystko. Powinien ci w tym pomóc tester owu na ślinę. Będziesz mogła szybciej wychwycić jakieś anomalie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psikusik123 0 Napisano Luty 22, 2013 Sama już niewiem.. Mam takie dziwnie powiększone piersi i od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch :/ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxzx Napisano Luty 22, 2013 To schizy z jakiego powodu jeśli nie współżyłaś i ciąża ni wchodzi w grę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 22, 2013 dziewczyny. mam mały problem. ostatni okres miałam 22.01.13 i cykl mam mniej więcej co 26 dni. Jak widać spóźnia mi się już tydzień. Z chłopakiem mieliśmy kilka takich sytuacji gdzie byliśmy bliżej siebie, ale miał założoną prezerwatywę. Tylko jeden raz się kochaliśmy. A tak to są między nami różne inne zabawy. W ostatnim czasie przeżywałam dużo stresu oraz ciągle choruję i przyjmuję różne leki. Czy moge być w ciąży, czy to wina innych spraw żę okres się spóźnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach