Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cinamonova

Sukienka na wesele

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hej:) polecam Ci przejrzenie strony evity i gotowych sukienek i sukienek kt贸re szyj膮. Moja kole偶anka szyje tam 艣wietn膮 sukienk臋, g贸ra z pi臋knej be偶owej koronki a d贸艂 z szyfonu, taki zwiewny i delikatny:) te偶 szuka艂a koronkowej sukienki i trafi艂y艣my do nich:) panie genialnie si臋 nami zaj臋艂y i pomog艂y nam zaprojektowa膰 sukienk臋 pod oczekiwania i gust kole偶anki. Naprawd臋 maja fantazj臋:0 kole偶anka jest ju偶 po pierwszej przymiarce i jest pod wra偶eniem, a teraz czekamy na efekt ko艅cowy:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 poleci膰 sklep internetowy z ubraniami dla puszystych www.sklepgaba.pl. Wcze艣niej mia艂am problem ze znalezieniem ubra艅 dla siebie, zw艂aszcza sukienek , a teraz zawsze tam kupuj臋 bo maj膮 艣wietny wyb贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy jest tam mo偶liwo艣膰 wyboru tkanin czy trzeba sobie samemu co艣 organizowa膰?? Jakie s膮 ceny takiego szycia?? I czy szyja bardzo du偶e rozmiary??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 babe
jest opcja wyboru tkanin,kolor贸w,fason贸w,sama nosz臋 rozm.46 i szy艂am u nich sukni臋 艣lubn膮 a za ri=ok wieczorow膮 na 艣lub mojego brata,i co najwa偶niejsze zawsze maj膮 co艣 do przymierzenia w wi臋kszym rozmiarze,ja mieszkam w katowicach i znam ten salon bo chyba juz z kilkanascie lat sie tam mieszcz膮 na chopina w evicie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O, widz臋, 偶e kto艣 ju偶 poleca艂 m贸j sklep :) No c贸偶, podtrzymuj臋 pozytywn膮 opini臋 :) Sama kupuj臋 tu g艂贸wnie buty i markowe torebki, ale ostatnio kupi艂am te偶 sukienk臋 na wesele i... zrobi艂a furor臋. :) Tak偶e dziewczyny polecam: https://pasujemi.pl/ubrania/sukienki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Evicie szyj膮,ale z w艂asnych tkanin.Mo偶esz sobie jedynie zaprojektowa膰 suknie i tak膮 w艂a艣nie ci uszyj膮.To i tak bardzo du偶o!Maj膮 tam dobre krawcowe z du偶ym do艣wiadczeniem,a to jest podstawa.Dobrze skrojona sukienka i odpowiednia tkanina potrafi膮 zdzia艂a膰 cuda.....:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cz臋sto kupuj臋 ubrania w sklepie internetowym. Ostatnio super sukienk臋 z dzianiny upolowa艂am w sklepie pod adresem www.lejdi.sklep.pl Cena by艂a konkurencyjna a wz贸r wprost z wybieg贸w mody!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iniak
Ja zawsze kupuj臋 na http://www.cozacena.pl/sukienki Tam znajdziesz ogromny wyb贸r sukienek w modnym kroju, pasuj膮cych do r贸偶nych sylwetek. W jednym miejscu znajdziesz ogromny wyb贸r ubra艅 i por贸wnanie ofert, dzi臋ki czemu zaoszcz臋dzisz sporo pieni臋dzy, a do tego nie b臋dziesz musia艂a chodzi膰 po sklepach :)

Udost臋pnij ten post

Osobi艣cie nie znam lepszej strony , gdzie mo偶na znale藕膰 tyle pi臋knych sukienek ni偶 https://mosquito-sklep.pl/pl/16-sukienki Ja zamawiam tutaj sukienki na ka偶d膮 jedn膮 okazj臋 i jeszcze nigdy si臋 nie zawiod艂am :) Polecam zapozna膰 si臋 z ca艂膮 ofert膮 sklepu poniewa偶 maj膮 bardzo atrakcyjne ceny bior膮c pod uwag臋, 偶e wszystkie ubranka szyte s膮 w Polsce co oczywi艣cie wp艂ywa na jako艣膰.

Udost臋pnij ten post

Sukienki koronkowe s膮 teraz bardzo modne. My艣l臋 ze na wesel to idealna propozycja. Je艣li chodzi o sklep zapraszamy do nas. Du偶y wyb贸r sukienek z koronk膮 www.lagres.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam sklep www.baskina.pl maj膮 sukienki na ka偶d膮 okazj臋 i fajne promocje :)

Udost臋pnij ten post

Ja my艣l臋 nad sukienk膮 w kolorze pudrowego r贸偶u. Co艣 kobiecego, lecz eleganckiego jednocze艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panikotek
Mog臋 poleci膰 sklep www.marbellawear.pl ostatnio kupi艂am tam te偶 sukienk臋 na wesele i jestem bardzo zadowolona

Udost臋pnij ten post

Ja sukienki na wesele zawsze kupuj臋 na CosmosModa. Du偶y wyb贸r, porz膮dna jako艣膰 i oryginalne pomys艂y. Czego chcie膰 wi臋cej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VikaDolc
Nawet w tym roku koronki nie wypad艂y z mody, w sklepach mo偶na znale藕膰 mn贸stwo koronkowych sukienek. Wyb贸r jest bardzo du偶y i ci臋偶ko doradzi膰 co艣 konkretnego, mo偶e warto wybra膰 si臋 ze znajomymi na zakupy i po prostu poprzymierza膰. http://www.clareo.pl/zakupy/najlepsze-koronkowe-sukienki/

Udost臋pnij ten post

Osobi艣cie kupowa艂am sukienk臋 na wesele w sklepie cosmosmoda.pl Jestem bardzo zadowolona ze zrealizowanego zam贸wienia. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z mo偶liwo艣ci zrobienia tam zam贸wienia. Wstawiam link do mojej ostatniej zdobyczy :) https://cosmosmoda.pl/odziez-damska-sukienki-wizytowe/14959-sukienka-mini-z-falbankami-cmk187-blekitna.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam fairy-tale.pl , bardzo dobra jako艣膰 i przemi艂a obs艂uga zawsze pomocna

Udost臋pnij ten post