Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataalia

Chcę schudnąć 5 kg, przyłącza się ktoś. ?

Polecane posty

Gość Nataalia

Hej, chce schudnąć 5 kg, chciałabym zacząć od jutra czyli 22.02.13 . rok temu odchudzałam się od stycznia do maja.. nie jadłam słodyczy, ziemniaków, białego pieczywa i dużo ćwiczyłam(bieganie+skakanka+brzuszki) . z 72 kg schudlam do 61 ; ) leecz już 65 ważę, przy wzroście 163cm. to 65 utrzymuje mi się od dość dawna, ponieważ staram się utrzymac wagę, ale czasem zjem coś słodkiego -.- to moja słabość. ale koniec z tym ; ) dołącza się ktoś ? ;D

Hej :-) jakis wyznaczylas sobie termin na te 5 kg ? Ja waze teraz 62,5 chcialabym zrzucic 5 kg w 4-5 tyg. Zaczynalam.z 68 Mam 170 cm wzrostu . Jaki jest Twoj.plan ? :-)

Gość Nataalia
w sumie chcialabym jak najszybciej ;p ale wiem ze to nie jest wskazane ;p . chce całkowicie odstawić piwo, slodycze, soki, biale pieczywo.. i zacząć jeść wiecej warzyw i owocow.. ćwiczyc 5 razy w tygodniu... tak z 30 minut...

Gość Haylie
Witam :) Z chęcią dołączę. Chcę schudnąć 6-8 kg :) Schudłam już 16 kg i dalej walczę :) Odżywiam się zdrowo i regularnie ćwiczę :) Pozdrawiam

Gość Nataalia
świetnie ! zaczynamy od jutra :) piszcie tu proszę jak wam idzie :) też bedę pisała ;)) po tygodniu wchodzimy na wagę ;p kilogram powinien spaść ;))

ja tez chce 5 kg , mam 60 kg wzrost 170 ale mam wielki brzuch musze zlikwidowac opone ;p) ale nie wiem jaka dieta jeszcze

Gość Haylie
Dobry pomysł z tym ważeniem. To da nam motywację by się bardziej starać :)

Gość Nataalia
Frankaaa666 kolezanko, chcesz ważyc 35 kg? ;o macie dziewczyny pomysl na jakąs diete...? ja zapomnialam napisac, że wegetarianką jestem... więc postaram się dużo warzyw jeść..

Gość mderrrita
a jakie diety robicie?

Gość Nataalia
28.02 o 18:00 wszystkie piszemy ile ważyłyśmy i ile wazymy po tygodniu diety :)

Gość Nataalia
odstawiamy wszystko co tuczące.. :> trzeba wymysleć jakąs dietkę ;P najwazniejsze to jeść małe posiłki...

W moim przypadku chodzi raczej o utrzymanie, no i moze zeby jeszcze cos zeszlo ;) Proponuje przede wszystkim cwiczenia aerobowe i przyjmowanie minimum 1300 kcal dziennie, poniewaz te 1300 kcal spala sie samo, nawet jesli nie cwiczymy ;)

Gość Haylie
Ja stosuję dietę MŻ i WR :) Nie jem nic tłustego, zero słodyczy. Warzywa, mięso, rybę robię w parowarze. Piję dużo wody. Mam pytanie. Znacie może jakąś dobrą zieloną herbatę? Próbuję się przekonać do niej i chcę kupić taką, którą da się wypić. Kiedyś piłam zieloną herbatę, ale smakowała jak papier.

Popieram ;) jemy mało ale zdrowo ;D słodyczom mówimy NIE (oby to podziałało na mnie bo łakomczuchem jestem) ;D dietka zawsze jakaś się przyda :D

Gość mderrrita
a ile razy z 5? mniejszych?

Gość Haylie
Moją słabością jest czekolada, ale od kilku tygodni już jej nie jem :) W maju idę na wesele i to jest moja dodatkowa motywacja.

Gość Nataalia
5 małych posiłków, slyszalam ze moze byc też 6 nawet ; ) czekolada to tez moja słabość... ;/ ehh...

5 mniejszych i mało ciężkie potrawy. I najważniejsze - ja nie jem po 18 już przez pół roku i widzę efekty :D

moze piszmy nasze menu? mozna sparwadzic i ocenic co zle a co dobrze

Gość Haylie
Nataalia dziękuję :) Będę jutro w biedronce to kupię na spróbowanie.

Gość Nataalia
nooo :)) jest ktoś z gdańska? jest fajny bar Bioway. są świetne dania tam:) mało kaloryczne,zdrowe.. Piszcie dziewczyny co proponujecie na obiad taki lekki ;)

Gość Nataalia
nie lubie liczyc kcal ;pp ale jak chcecie

Mi jest to obojętne co do kalorii. Ale herbatkę Nataalia polecam w 100%. Mi przypadła w kubki smakowe :D

to nie liczmy ja tez nie lubie liczyc :) do jutra mysze juz isc ;)

Gość Nataalia
świetna herbata ;> właśnie ją pije ;>