Yaabko 0 Napisano Luty 21, 2013 A więc po woli zbliżamy się do lata i trzeba zacząć pracować nad ciałem. ;) Ważę 57kg przy wzroście 175cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DDS 0 Napisano Luty 21, 2013 zdecydowanie przy takim wzroście powinnas ważyć mniej podpowiem: śniadanie: liść sałaty + 1/8 jabłka na obiad i kolacje to samo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emili23 Napisano Luty 21, 2013 Ja ze swojej strony mogę polecić przy wszelkiego rodzaju dietach, aby pamiętać o witaminach i niezbędnych minerałach, których doskonałym źródłem są soki. Hamują one idealnie w naturalny sposób poczucie głodu, a także mają wspaniały wpływ na naszą cerę i przemianę materii. Jeśli jesteście zainteresowani tematem to więcej informacji możecie znaleść na stronie http://www.terapiasokami.pl/jakie-sok-na-odchudzanie uzyskacie tam również bezpłatną poradę dietetyka który pomoże wam ułożyć doskonały program diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja ci radze Napisano Luty 21, 2013 przez pierwsze2 tygodnie jedz na śniadanie pol liscia salaty efekty bedą większe. dlaczego sie tak zapuscilas. juz sobie wyobrażam jakim jestes grubasem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach