Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agu_22

ciąża czy nie...

Polecane posty

Gość agu_22

Okres mialam od 24 do 30 stycznia i teraz powinnam dostać tylko nie mam żadnych objawów tak jak zawsze (np.ból brzucha). Kochałam się z chłopakiem po okresie i może nawet w dni płodne ale wyszedł przed wytryskiem. Teraz nie mam okresu a przeważnie mam regularny i często chodzę sikać nawet w nocy chociaż raz muszę wstać a nigdy tak nie miałam. Czy możliwe że jestem w ciąży? Wspomne jeszcze że od tygodnia biore tabletke Tetralysal raz dziennie.

Gość myskaff
jest sex jest taka możliwość... zrob test to bedziesz wiedziała!!! STOSUNEK PRZERYWANY TO NIE METODA ANTYKONCEPCJI wiec w Twoim przypadku jest 50% na to ze mozesz byc w ciazy!

Gość agu_22
wiem że stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji ale mam juz swoje lata i nie boje sie ze moge byc w ciazy, poprostu chcialam sie dowiedziec czy ktos tak kiedys mial i co z tego wyszlo. a test zrobie w przyszlym tygodniu jak do tego czasu nie dostane okresu;)

Gość Domiśka
Od 5 dni nie dostaję okresu. Zazwyczaj miałam regularne miesiączki , kochałam się z moim chłopakiem w czasie okresu miesiąc temu i w dniach płodnych bez zabezpieczenia ale jesteśmy w pewni w 70% że do niczego złego nie doszło. W tej zimie byłam chora aż 3 razy , jakieś 2 tygodnie temu brałam dużo leków typu aspiryna , ferweks , polopiryna oraz ACODIN na kaszel czytałam na necie że te tabletki uzależniają jak narkotyk w sumie racja dużo ich wzięłam a nie powinnam. Jak uważacie czy jestem w ciąży? Czy to wina lekarstw stresu ?