Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryzysowa_narzeczona

dlaczego ex wyrzuca mnie z fb i komunikatorów??

Polecane posty

to ja rzuciłam tego faceta, bo nie non stop okłamywał, choć niby był zaangażowany... to było 2 miesiące temu. powiedziałam mu na koniec, ze nie chce kontynuować tej znajomości w damsko-meskim znaczeniu... myślałam, ze kiedyś jak emocje wybrzmią będziemy normalnymi znajomymi, nie wiem może po roku. i dziś on mnie wyrzucił z fb i komunikatorów, mimo, że ma na fb takie znajome, z którymi jak sadze nigdy nie gadał nawet. ja się do niego w ogóle nie odzywałam, nie zaczepiałam... pomyślałam, ze nam obojgu potrzebny jest czas. choć mam ponad 30 lat jest mi naprawdę przykro. dlaczego ludzie robią innym taka przykrość bez powodu?

Gość mimimi.,;,;
Masz 30 lat i taka glupia jestes.Poznal nowa kobiete i ona nie zyczy sobie "twojego sladu"wiec cie wykasowal.Zalezy mu na innej

Gość grahamka28
dokładnie, nowa laska postawiła mu ultimatum

Gość Ksantypa sp. komandytowa
albo ona sobie nie zyczy albo on nie daje rady w takim układzie :D

eee tam, nie ma kobiety... wiedziałabym.. a poza tym to nie ten typ co sobie by pozwalał na takie ultimatum ze strony kobiety jak on ma zarzadzac swoimi sprawami w jakimkolwiek znaczeniu

Gość sorry ale to jakaś patologia
kobito masz 30 lat i się przejmujesz głupim fejzbukiem? a ten twój ex to PALANT, nie warto sobie debilem glowy zawracać,

zrobiło mi sie przyrko, ale bez przesady, ze sie przejmuje... interesuja mnie jednak motywy takiego postepowania... to chec dokuczenia, faktyczny zlew na mnie, jakas prowokacja?

Gość nie masz babo wiekszych
problemow? Siedzisz i rozwazasz bylego? W takim razie znajdz sobie nowego, a okaze sie ze nie jest istotne co robi twoj ex na fejsie czy na traktorze i z kim.

Gość Trueth is brutal
Chce Ci dopiec. I jak widać to działa. Wykreśl go z życia, chyba najwyższa już na to pora.

Gość really?
To pytanie jest na poważnie? To zadzwoń do niego skoro to cię tak dręczy ;) Całkiem możliwe, że to jest jego rodzaj terapii. Twój wizerunek/nazwa na fb czy komunikatorze kusiły do nawiązania kontaktu, ale ilekroć chciał to pewnie widział w pamięci tą chwilę, kiedy muwisz mu te wszystkie "okropności". jegoo działanie może sugerować, że chce, dla swojego dobra wymazać cię ze swojej pamięci, po to by móc żyć dalej...Widocznie wiele dla niego znaczyłaś, skoro postanowił się tak od ciebie odseparować...Tak wiele, że sam twój widok bolał go... ...Czy to nie świadczy o wrażliwości...? (nie wiem)

Gość really?
*mówisz chochlik, hehe ;) Z drugiej jednak strony...skąd wiesz, że cię okłamywał ;)?

Myślałem, ze masz 16 lat po temacie i pierwszym poście;/ Kobieto, ogarnij się troszkę:)

Gość ixyyyyyyyyyyy
bo nie chce miec z toba kontaktu i tyle

Gość THONASS
ja mam problem ze mnie wywala z fb całego i nie moge sie łaczyć ciagle musze od nowa instalować fb na nowo w swoim tel moj tel to nokia x2 00 moze ktos wie co mam zrobić; /

Gość gość
mam 30 lat, nie mam i nigdy nie mialam konta na tych g****e :P exow nie śledzę.