Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiina

wypadek a zajście w ciążę

Polecane posty

Gość martiina

Witam, mam jedno pytanie. Obecnie mam 19 lat jednak w wieku 7 miałam wypadek konny. Spadłam z konia, wpadłam pod niego i przydepnął mnie w 3 miejscach (na klatce piersiowej i i po dwóch stronach brzucha). w szpitalu spędziłam dłuższy czas, później w domu, nie mogłam dźwigać itd. lekarz powiedział że niby wszystko jest w porządku ale mnie nurtuje jedna rzecz na którą wtedy nikt nie zwrócił uwagi. Czy mogę mieć przez to problem z jajnikami i zajściem w ciążę?

Gość rola_mamy
witaj, a nie leoiej zebys poszła do gina i z nim pogadała na ten temat, zrobiła odpowiednie badania;) skad ktos moze wiedziec jak to sie odbilo na twoim organiżmie;) strzelać mamy ???

Gość martiina
no tak, ale czy taki wypadek w ogóle może mieć jakieś znaczenie

Gość rola_mamy
martina ale zrozum, to jest twoj orgaznim, kazdy jest inny. U innego mogło to spowodować spustoszenie a u ciebie nie koniecznie.Pracuje z lekarzami i powiem ci jak jeden z nich mowi zawsze: teoretycznie moze, praktycznie nie musi;))) zrozum są różne sytuacje ze lekarze nie daja najmniejszych szans, a sa sytuacje ze jest wsio ok, rokowania dobre a tu trach ;) i po wszystkim.

Gość martiina
rozumiem, dziękuję :)

Gość rola_mamy
naprawde chcialabym ci bardzo pomoc, powiedziec ze wszsytko okey itp, albo wytłumaczyc ze niestety moglo ci sie cos tam stac, ale to musi ogladnac lekarz, zrobic usg, konkretne badania i wtedy bedzie wiedział. Wiesz teoria teoria a praktyka praktyka ;)) pozdrawiam ;))

Gość martiina
tak wiem, wiem :) po prostu ostatnio przyszło mi to do głowy dopiero a na taką wizytę trochę się czeka, także chciałam zapytać z ciekawości, może ktoś miał podobny problem

mysle ze nie masz sie czym martwic :) ale tak jak pisze kolezanka wyzej - idz do ginekologa :) ona rozwieje wszystkie Twoje watpliwosci