Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flora23

mój chłopak waży 114kg

Polecane posty

Witajcie kobitki:) Moj chłopak waży 114 kg przy wzroscie 185cm. Według wskaznika bmi to pierwszy stopien otylosci, ale jego sylwetka naprawde na tyle nie wygląda. Może jestem dziwna, ale nie przeszkadza mi to, wrecz przeciwnie - podoba mi się to, że mam do czego sie przytulić;) Czy jestem nienormalna? Czy którejś z Was także nie przeszkadza większy brzuszek partnera? :)

zacznie Ci przeszkadzać jak będziesz mu koło 40 zamawiać trumnę na ten rozmiar.

Gość BSA
Ja mam ruchomą wagę , od 105 do 118 kg przy wzroście 193 cm, znam gości co mają po 180 cm i 200 kg i wcale grubi nie są. Zleży od genów, czyli ile ma mięśni a ile sadła. Jak przewaga tego pierwszego, to problemu niema, bo geny dobre, gorzej jak te drugie. U faceta inaczej działa wzrost plus waga, bo dużo od genów zależy, faceci naprawdę potężni umieją być a jednocześnie wysportowani, każ mu pompki robić, jak zrobi z 30-50 pompek, to nie jest źle, gorzej jak nawet 5 pompek nie zrobi... :O

Gość BSA
Moorland- Słyszałem że podobno nadal facetów na kolana powalasz swoją urodą :D Swoją drogą to się nie dziwię, też bym przy takiej urodzie na kolanach nie ustał :)

Fog - dla mnie lubienie kończy się tam gdzie zaczynają się problemy zdrowotne. BSA - plotki jakieś słyszałeś :p

Gość hhkoililllllllllll
hhhhhh

Mooorland, ale wcale nie uważam aby przy tym wzroście to była jakaś wielka waga, i były problemy zdrowotne. Przecież mężczyźni mają inną mają większą masę mięśniową i kostną już z racji tego są ciężsi.

Gość Annneteee
Wystającym brzucholom u facetów mówię stanowcze NIE! Facet dla mnie ma być szczupły, widocznie, ale nie przesadnie umięśniony. Mój mąż ma pracę biurową, ale 4 razy w tygodniu bywa na siłowni i jest idealnie :)

Gość woman znowu wchodzi
w tylek BSA bez mydla

Gość zapomniał o skarbczyku
o rany uwielbiam !!

Fog - zakładając, że to nie są mięśnie to pierwszy stopień otyłości oznacza zawężające się arterie, nadciśnienie i obłuszczone organy. To może źle nie wyglądać, ale otyłość to patologicznie nagromadzenie tkanki tłuszczowej, niezdrowe dla ciała.

Nosz kurcze to już nigdzie nie mogę napisać ? Zauważ, że to raczej do Mooorland go ciągnie, więc odpuść sobie te komentarze na mój temat. A teraz idę spać, nie będę wam tu przeszkadzać. Dobranoc.

Mooorland ja nie zwalam tylko pomarańczka się na mnie uwzięła i lata wszędzie za mną robiąc głupie insynuacje. Wkurza mnie już to. Co ja zwaliłam na Ciebie?:) Przecież nic o Tobie nie napisałam, tylko, że wpadłaś w oko zwiadowi :)

Fog - śmiałam się tylko :) Wracając do tematu. Mój facet ma nadwagę (niedawno otyłość). Przy swoim wzroście to źle nie wyglądało, ale problem jest w tym jaki to ma wpływ na zdrowie, a nie na wygląd. Podobnie niektóre osoby bardzo fajnie wyglądają z lekką niedowagą, co nie znaczy, że powinny tą niedowagę mieć.

Gość hhkoililllllllllll
ffffffffffff

Gość moj mezczyna ma brzuszek, ale
wyglada bardzo fajnie:) moze ew. 2-4 kg fajnie jakby bylo mniej tak. ok. 95kg (prozdrowotnie), ale nie chcialabym takiego szczuplo-koscistego ponizej 90kg

Gość podniesmy
up

Gość dfsgdftthsd678
do 22:50 haha! uwielbiam takie eufemizmy jak "brzuszek" na ohydne brzuszysko spasionego prosiaka. i facet z brzuszyskiem nigdy nie wygląda fajnie. jedyny plus, że nikt się go nie czepi i wierność gwarantowana

Ja nie mam brzucha. A z fog już przegrałem, mimo że ona mi się bardziej podoba, moorland też ładna pupcia, ale ja tam wolę być sam, mimo że fog to kobieta prawie idelna..

dfsgdftthsd678 - jak się kogoś kocha to ta osoba ma brzusia, oczka, noseczek, usteczka i masę innych słodziutkich rzeczy :P

Moorland- A nie wolała byś faceta bez brzucha, który oddał by za ciebie życie i walczył by o ciebie jak lew? Czemu kurwa mać grubasy mają takie jak ty, a ja nie mam żadnej. To się logiki nie trzyma. Grubasy powinne mieć zakaz zbliżania sie do atrakcyjnych kobiet!!!

Zwiad - jestem pewna, że mój facet walczyłby o mnie jak lew i nie tylko w razie nagłego kryzysu. Gdybym zachorowała, a moja domniemana uroda straciłaby na blasku to on by przy mnie nadal był. Taki facet jest prawdziwym skarbem. Poza tym on jest atrakcyjny, mimo brzuszka. I to nie tylko ja tak myślę, bo co jakiś czas zagadują go kobiety, prosząc o numer lub dając swój. On ma po prostu taki urok, uśmiechnie się i człowiek ma ochotę go przytulić.

No widzisz, ja jestem taka mądra, ze związałam się z kimś kto mnie nie kopnie w dupę jak ciebie ta gimnazjalistka ;)