Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomózcie proszę ...

10 oznak,że on Cię ma w nosie :P

Polecane posty

Gość pomózcie proszę ...

1. nie spędza z Tobą czasu, woli pograć na kompie, spotkac się z kolegami - ale UWAGA: gdy długo się nie widzieliście 2. sypia z inną! 3. nie dba o higienę osobistą 4. nic Ci nie kupuje - NIC 5. przy kolegach/rodzicach źle się do Ciebie odzywa... macie jeszcze jakies podpowiedzi dla biednych duszyczek... szukam prawdziwych porad

Gość wejherland
to, to chyba oczywiste ..:O

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
nieprawda. ad 1 -faceci czasami wolą pobyc sami niż spotkać się z kimkolwiek w przypadku takich do 20 lat mogą woleć pograć niż się spotkać to normalne. zrzędząca kobieta zazwyczaj przegrywa z ciekawą grą. czy piłka czy kolegami. ad 2 masz rację ad 3 to sie brudas nazywa i to czy brudasowi na tobie zależy czy nie nie ma wpływu na jego mycie się. ad 4 to się nazywa sknera i jak wyżej. moze na pcozątku sknera nie pokazuje że jest sknerą i stad błedne przekonanie że jak nic nie kupuje to ma cię w nosie. po prostu już nie udaje. ad 5 to też nei zależy do zależenia/nie zależenia ale od charakteru. być może jak wyżej na początku się tak nie odzywał bo nie był sobą.teraz jest sobą i traktuje cię tak jak będzie przez resztę życia. zamiast spisywać punkty najlepiej go zapytaj. to najprostsze i najskuteczniejsze.

Gość ktoscosgdzies
A tu sie możecie zdziwić . Są faceci , którzy uspoa wasza czujność , bedą mili jak nigdy a bedą już szykować sobie inny grunt. Nie ma szans , nie poznacie, ze jesteście już przeznaczone do odstawki Przykład , facet po 30 ma kobietę , udaje miłego czulego , a w tym samym czasie ma inna na oku i stara sie o jej względy . Teraz tylko kwestia czasu jak ta przyjmie zaloty i tamta idzie w odstawke :-) jedna zasada . Nie zostać z niczym , trzeba mieć pewność , więc stwarzać pozory

Gość pomózcie proszę ...
nigdy do mnie nie dzwoni, potrafi odwolac spotkanie, choc widzimy się raz na tydzień, żeby niby spotkac się z rodziną. Gdy byłam kilka dni w szpitaku, nie odwiedzil mnie, bo twierdził, ze ma duzo pracy. sam mnie nie przytula a kiedys to robil, mamy po 35 lat a jakos nie mozemy byc małzeństwem, ciagle to przekłada z roznych powodów...

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
mamy po 35 lat a jakos nie mozemy byc małzeństwem, ciagle to przekłada z roznych powodów... - po prostu nie chce abyś była jego żoną a ty pewnie chcesz go do tego zmusić. byłem przekonany że temat założyła jakaś gówniara a tu kobieta w wieku przedemerytalnym. tyle lat a głupia jesteś jak but. 35 lat i widujecie sie raz w tygodniu w takim tempie to będziecie randkować do 60 - tki.

Gość wejherland
no ale nie piszę, że to oczywiste bo to jest oczywistość, że to powinno być normą rozumiesz? Tzn zachowanie przeciwne do pkt 1,2,3,4,5...

Gość tego randkujacego w wieku 35
koplabym w du**, jesli nie podziala na niego terapia szokowa to i tak nic z tego nie bedzie..

Gość leicester copy
ktoscosgdzies A tu sie możecie zdziwić . Są faceci , którzy uspoa wasza czujność , bedą mili jak nigdy a bedą już szykować sobie inny grunt. Nie ma szans , nie poznacie, ze jesteście już przeznaczone do odstawki Przykład , facet po 30 ma kobietę , udaje miłego czulego , a w tym samym czasie ma inna na oku i stara sie o jej względy . Teraz tylko kwestia czasu jak ta przyjmie zaloty i tamta idzie w odstawke jedna zasada . Nie zostać z niczym , trzeba mieć pewność , więc stwarzać pozory :D, :D, :D, :D spotkałas mojego ex? :D