Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilly be

Przygodny seks ???

Polecane posty

Czuję się jak na głodzie przez ostatni czas. Nie ma dnia, żebym nie myślała o seksie, żebym nie wyobrażała sobie zbliżeń, pocałunków, czyjegoś dotyku. Prawie każdego wieczora zasypiam podniecona, w nocy śnią mi się kochankowie, którzy mnie pieszczą, liżą, doprowadzają do orgazmów. Opowiadania, filmy i rozmowy o zabarwieniu erotycznym nie ułatwiają sprawy, a jeszcze bardziej mnie nakręcają, do tego stopnia, że nie mogę na niczym się skupić. [wściekły]

Gość XL chętny na ...
Powinnaś sobie poznać kogoś lub nauczyć się sposobów na samozadowolenie :) Minie Ci napięcie,które nieraz jest nie do wytrzymania,wiem coś o tym.

Pewnie znalazłabym pełno mężczyzn, którzy byliby zainteresowani taką propozycją. Ale znaleźć faceta, który byłby dobrym kochankiem, nie wykorzystał okazji, żeby po prostu zaliczyć chętną pannę jest już trudniejsze.... samozadowolenie to nie rozwiązanie :

Spróbuj się wyciszyć i iść do ogrodu zoologicznego. W najgorszym przypadku odkryjesz skłonności do zoofilii.

Pleiades Spróbuj się wyciszyć i iść do ogrodu zoologicznego. W najgorszym przypadku odkryjesz skłonności do zoofilii........ Bardzo zabawne 💤

Gość nesta_][
niestety po sobie wiem ze jest to bardzo trudna sprawa;) i nadal staram sie nie nazywac tego problemem, by sie nie pograzyc.

Dziewki, pocza wam dobrego chopa, ale nie takiego na skok i nara. SŁOWO KLUCZOWE : "Stabilizacja"

Noł Nejm Dziewki, pocza wam dobrego chopa, ale nie takiego na skok i nara. SŁOWO KLUCZOWE : "Stabilizacja" -ja bardzo chętnie.....tylko z tym tez ciężko.... może mam za wysokie wymagania...albo porządni faceci po prostu wyginęli :o

Gość nesta_][
napewno nie wygineli;)

Gość nesta_][
zresztą tu niechodzi tylko o stabilizacje, chyba nie wszytskie hormony sa dobrze rozprowadzane po organizmie;)

Gość nesta_][
co to jest FF!?

Gość nesta_][
w sensie kolezanke;) ok