Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vreek

Powiększenie penisa?

Polecane posty

Gość Vreek

Hej, czy ktoś z kolegów z Kafe korzystał z ekstendera? Ja robię to od ponad miesiąca. Wiem ze trzeba 6 - 7 ale wydawało mi się że jakieś efekty będą po miesiącu już minimalne może jednak się mylę ? Może ktoś ma jakieś doświadczenia. Wiem że badania wew Włoszech na uniwersytecie były robione niezależne i wyszło że działa faktycznie ale sam już nie wiem. Swoją drogą jeszcze miesiąc i mi się skończą śruby. Ma ktoś pomysł jak temu zaradzić ?

Gość Vreek
Umiem go doskonale używać. Nie o to było pytanie. Moja dziewczyna ma zawsze po 2 -3 orgazmy wiec wara od mojego życia intymnego robie to dla siebie i swojego samopoczucia a nie dla tego że nie umiem zadowolić kobiety. Dwie zupełnie inne kwestie. Ja Chce to zrobić bo mam taką potrzebę a nie po to żeby zadowolić partnerkę bo ona jest już usatysfakcjonowana.

Gość Vreek
Przestań spamować reklamami. Idź gdzie indziej namawiać na kupno.

Gość Vreek
Nie chce mi się tłumaczyć. Bo widać że nie rozumiesz. Nie chce cie też obrażać bo nie mam po co. Po prostu chce mieć większego dla własnego samopoczucia - To po pierwsze. Po drugie nie mam wcale aż tak małego jakby ci się mogło wydawać i mogę zostać przy tym rozmiarze ale po prostu nie chce. Mam chęć powiększyć skoro mogę i istnieje taka możliwość. Nie muszę ci udowadniać ze jest jej dobrze bo nie o to mi tu chodzi.