Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubekkawusi

czy odebrać telefon od pracodawcy

Polecane posty

Gość kubekkawusi

Witam, mam pytanie. Moja pracodawczyni wyjechała na okres 3 tygodni. Mam umowę o pracę na czas określony. W zakładzie pracy nie zostawiła mi telefonu służbowego, po czym dzwoni na mój prywatny i jest bardzo wulgarna. Klnie gorzej niż przysłowiowy szewc ? Czy muszę odbierać od niej połączenia? Czy przy kolejnym razie powiedzieć jej, że nie życze sobie wulgaryzmów jak dzwoni na mój prywatny numer i powiedzieć, że proszę o kontakt wyłącznie drogą sms-ową?! Co zrobić ??

Gość gęsiareczka
W pracy raczej powinnaś odbierać telefony od szefowej. Bo co w sumie za różnica, czy zeklnie cię przez tel. służbowy czy prywatny. Te wulgaryzmy nie najlepiej o niej świadczą, ale kulturę ma się wrodzoną a nie nabytą.

Gość kubekkawusi
różnica jest taka, że telefonu mi nie zostawiła i mi go przez reszte czasu nie dostarczy, wiec wydaje mi sie, że w taki sposób bede mogła ją załatwic, chociaż nie wiem może sie myle. Myśle, że i tak po zakończeniu umowy napisze na nią skarge do PIP

Gość kubekkawusi
Dzięki, takich komentarzy mi trzeba żeby zebrać w sobie siły by stawić się głupiej babie !

Gość kubekkawusi
może jeszcze jakieś rady ?

Gość ja ci polecam olejek arganowy
nie odbieraj. mozesz w tel zablokowac o ile aparat daje taka funkcje. jak chcesz to mozesz tez zmienic numer ;)

moja kolejna rada jest taka, ze jesli strasznie bluzni, wyzywa cie i tak dalej, to nagrywaj rozmowy z nia, wiele aparatow daje taka mozliwosc :)

informowac ja na poczatku ze rozmowa jest rejestrowana.

Gość kubekkawusi
nie mam niestety możliwości nagrywania rozmowy z nią, ale jak coś to powiem jej, że proszę o kontakt poprzez smsy. Dzisiaj jak dzwoniła to jeszcze nie zdążyła bluźnić, ale tylko czekam. Ja też jej różki pokaże.

Gość kubekkawusi
macie jeszcze jakieś dobre rady ?

Gość grymaśnica
Nie odbieraj w ogóle, a jak się potem czepnie, to powiesz, że pożyczyłaś swój telefon tatusiowi, bo mu się zepsuł, a jak on zobaczył nieznany mu numer dzwoniący, to nie odebrał, bo wiedział, że to nie do niego.

Gość pomysłowa Gośka
ale jak , dzwoni i przeklina tak se? :D:D:D

Gość kubekkawusi
jest wulgarna wobec mnie, teksty typu: cześć kurwa czemu nie odbierasz, chuj Cie to obchodzi czy w piździe to mam. Ja nie jestem gówniarą, mam 25 lat, ja wobec niej nie bluźnię.

Gość kubekkawusi
j.w.

Gość kbgvftcuhbkjnk
trochę to dziwne tak bez powodu dzwoni i do ciebie klnie? po co dwoni ??poklnac sobie ??;))

Gość ciperska
gdzie ty pracujesz ze masz taka szefowa? pierwszy raz sie z takim czyms spotykam!!

Gość A może to jest po prostu
Nie odbieraj telefonu? Jeżeli musisz to nagrywaj jej wulgaryzmy.Będziesz miała haka na nią.Przecież nie można zachowywać się w ten sposób wobec pracownika.

Gość kbgvftcuhbkjnk
?

Gość kubekkawusi
pracuje w solarium, a właścicielka używa takiego slownictwa cały czas, a dopiero teraz kiedy zostałam ze wszystkim na głowie - zaczeło mi to przeszkadzać, jest wulgarna także przy klientkach, wcale się nie hamuje

Gość kbgvftcuhbkjnk
a to taki typ, czyli przeklenstwa to tak jakby przecinek w zdaniu ?? myslalam ze dzwoni i ciebie wyzywa od kurew ;))

Gość kubekkawusi
tylko by spróbowała, ja się nie dam, wszystko ma swoje granice

Gość kubekkawusi
podnosze