Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jang Mamuśka

Spowiadam Się ja Wyrodna Mama?

Polecane posty

tertella moj synek jak sie domyslasz urodzil sie poczatkiem roku od zimy nie mogę, nie ma u nas rekrutacji, wiec musialabym czekac do nastepnego wrzesnia, szczerze dla mnie to za dlugo

Izabelka weź kobieto czytaj ze zrozumieniem, czy ja kogoś spytałam CZY MAM GO POSŁAĆ czy spytalam CO O TYM SĄDZICIE? Nie widzisz SUBTELNEJ różnicy/???

Gość tertella
Nie wiem, dziwię się, że za długo, ja tam bym się cieszyła, że mogę jak najdłużej pobyć z dzieckiem w domu.

Gość największa fanko
czemu Ty masz tyle dzieci ?

Gość największa fanko
chciałaś takiej gromady, czy nie uwazałas i wpadałaś ?

Gość największa fanko
i pomyśleć, że moi znajomi doczekali się pierwszego dziecka po prawie 10 latach starań i po kilku próbach in vitro.Powinna natura tę płodność trochę sprawiedliwiej porozkładać.

Gość killme
Mój mały będzie miał we wrześniu 2 lata i 9 mies. idzie, bo oboje z mężem pracujemy a wiadomo, opiekunka o wiele droższa. Z tym ze mam ten komfort psychiczny że w przedszkolu uczy moja mama a ja mam zajęcia dodatkowe z ang. przez ferie chodziłam z nim co drugi dzień tak aby z dziećmi po przebywał bo na co dzień nie ma kontaktu z rówieśnikami i o dziwo bardzo mu się podobało. Jedyna przeszkodą może być nocnik, z którym mój syn nie chce się zaprzyjaźnić:( mam nadzieję ze do tego czasu dojrzeje to załatwiania się do toalety.

Bardzo dobrze robisz, dziecko powinni chodzić do przedszkola, ale nie na długo, 4h to idealnie. największa fanka- gratuluję dzidzi:)

u nas ze sprawami typu smoczek, sikanie jest już bez problemu. Została nauka samodzielnego jedzena zupy bo drugie danie i śniadanie sam wcina. Mówi, dużo potrafi, myślę, że na 4 godziny będzie chciał chodzić.

Natkaa - jak ty utrafiłaś, żeby urodzić w 1 rocznicę ślubu :-) Mogłaś sobie wybrać date cesarki, czy tak wyszlo naturalnie że urodziłaś w tym dniu??? Nieźle!

Gość zapraszamy na temacik
hhhhhhhhhh