Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mloda-Crazy00

Czy coś jest zemną nie tak?

Polecane posty

Witam! Od pewnego czasu mam mały problem. Chodzi o to że mimo mojego młodego wieku jestem bardzo ciekawa jeśli chodzi o seks itp. Od jakiegoś czasu także się masturbuje, na dodatek dość często bo sprawia mi to przyjemność. Oczywiście nie masturbacja jest moim problemem a ciągle myśli o seksie. Ciągle się zastanawiam czy pierwszy raz boli, czy seks będzie dla mnie przyjemny, czy będę zadowalac partnera itd. Zastanawiam się czy to jest normalne w moim wieku :( Bardzo proszę o pomoc!

Gość oscar123
kontynuuj masturbacje

Gość oscar123
i niech Ci ktoś pokaże

Ile masz lat ? Taka jest po prostu ludzka natura.. Nie mysl o tym za często, to jest po prostu ciekawosć. na wszystko przyjdzie czas. Jeśli masz

Gość Fan kobiecego orgazmu
Trodno ocenic Twoje zachowania, skoro nie podalas nawet swojegou wieku.

Coś ucięło. Jeśli masz mniej niż 20 lat, to chyba nie warto się spieszyć. Chyba nie chciałabyś być np. w ciąży z chłopakime prawda ?

Mam ledwo 14 lat. Staram się o tym nie myśleć bo większości mi to przeszkadza. Oczywiście nie chce być w ciąży, myśl że miałabym zajść w ciążę w tym wieku lub w ciągu najbliższych lat przeraża mnie. Po prostu gdy poznam jakiegoś chłopaka to w pewnym momencie musi się pojawić taka myśl: Ciekawe czy ma dużego, ciekawe czy już miał swój pierwszy raz, ciekawe czy jest dobry w łóżku. Proszę o normalne odpowiedzi... :(

Gość izusia.87
to ten wiek,normalne to jest że się masturbujesz masz potrzebe taka i nic z tym nie zrobisz, tez w twoim wieku się masturbowałam mniej wiecej tak to wygladało bo nie wiedziałam co to dokadnie jest chodzi mi o łachteczkę:P i chyba wiekszość z ludzi zaczyna w tym wieku,dojrzewasz i nic w tym dziwnego:)

izusia.87 Fajnie odpowiedzialas autorce posta. Tyle, ze ona ze swoja masturbacja nie ma problemow. Jej problemem sa rozmyslania na temat cyt:"Ciągle się zastanawiam czy pierwszy raz boli, czy seks będzie dla mnie przyjemny, czy będę zadowalac partnera itd." Osobiscie mysle, ze te zapytania, czy moze obawy, niepotrzebnie zaprzataja glowe autorki. W jej wieku martwienie sie takimi sprawami, to raczej jest nienormalne. A swoja droga, skad w tak mlodym wieku,rodza sie takie rozmyslania? Moze za duzo internetu i przebywania na kafe?

W jej wieku martwienie sie takimi sprawami, to raczej jest nienormalne. A swoja droga, skad w tak mlodym wieku,rodza sie takie rozmyslania? Moze za duzo internetu i przebywania na kafe? Poczytaj sobie książkę do biologi tępaku. Ale ty pewnie nigdy owej nie czytałeś bo jesteś pewnie 50 letnim dziadem po zawodówce gdzie tematy te były wam obce.

syn fubu Ja ciebie od tepakow nie wyzywam, wiec dlaczego Ty to czynisz? Jak ktos nie potrafi rzeczowo dyskutowac i nie ma argumentow na poparcie swoich twierdzen, to zawsze siega po inwektywy i stara sie interlokutora obrazic.Chyba nie powiesz mi, ze martwienie sie takimi sprawami w przypadku 14-sto letniej dziewczyny, to jest normalna rzecz. Owszem zdarza sie , ze dziewczyny w tym wieku uprawiaja seks, ale czy sa gotowe na to?