angel1995 0 Napisano Luty 22, 2013 nie mialam okresu wiec wywolal mi go ginekolog luteina od 1 dnia miesiaczki kazal mi brac tabletkki antykoncepcyjne bonadea no i dzisiaj mam 10dzien okres...ktory wgl sie nie zatrzymuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Luty 22, 2013 jest obfity jak normalny okres, czy to może tylko plamienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angel1995 0 Napisano Luty 22, 2013 wczoraj wieczorem juz bylo same plamienie myslalam ze sie konczy bo tak zawsze mam ale dzisiaj od nowa kres...i to dosc obficie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wffdddaaef Napisano Luty 22, 2013 ja mialam okres 25 dni, lekarz przepisal orgametril i na drugi dzien ani sladu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angel1995 0 Napisano Luty 22, 2013 problem w tym ze mam noge w gipsie i nie dojde do mojego gina:( ale myslicie ze te tabletki zle na mnie dzialaja?to jest moje 1 opakowanie ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Luty 22, 2013 musisz iść do ginekologa, chyba że chcesz pomału wykrwawić się na śmierć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz zadzwonic do ginekologa Napisano Luty 22, 2013 a o ile nie ma takiej mozliwosci, wyslij do przychodni swoja mame, meza, kolezanke, kogos komu mozesz wytlumaczyc cala sprawe. Moze pan doktor zapisze cos przez taka "podstawiona" osobe, a moze bedzie mogl Cie odwiedzic w domu..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angelina1995 Napisano Luty 22, 2013 no wlasnie dzwonilam ale pani ginekolog nie ma czasu na telefony tak uslyszalam w recepcji;/ a partner w pracy;/ od porodu minelo 8 miesiecy a ja ciagle mam kompllikacje.nie macie doswiadczenz tymi talbetkiami bonadea? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz zadzwonic do ginekologa Napisano Luty 22, 2013 dzwon za godzinke ponownie, a paniom w rejestracji powiedz ile dni juz krwawisz, a masz noge w gipsie, wiec sama w przychodni zjawic sie nie mozesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Luty 22, 2013 wieku 17 lat mialam ten sam problem !!!!! tylko ze ja balam sie isc do ginekologa i tak z tym chodzilam !!!! no ale po jakims czasie wkoncu nie mialam wyjscia - i lekarz powiedziala mi z jakbym tak z tym dluzej chodzila to bym sie wykrwawila !!!!!!! bo i tak juz sporo czasu mialam ten problem dla mnie pomogly tab anty - moze lekarz musi Ci je zmnienic na inne ? czasami jest tak ze organizm nie toleruje niktorych tab i trzeba je zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angel1995 0 Napisano Luty 22, 2013 ja na poczatku bralam artizie ale po niej wlasnie okres mialam tak 26 dni ze krwawilam i to byl horror.no niestety nie udzielono mi zadnej rady a w weekend to tylko prywatnie wiec musze poczekac do poniedzialku:( i isc osobiscie pomimo wszystkiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach