Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghkobieta

wózek parasolka pomóżcie wybrać

Polecane posty

Gość abcdefghkobieta

Hej mamusie, musimy kupić parasolkę, ma służyć tylko gdzieś tam na zakupy po sklepie i na wyjazdy, więc nie chcemy jakichś wypasionych za 1000zł tylko maksymalnie do 300zł, najlepiej 4baby lub baby design, coś w tym stylu. Rozważałam TRIP, TRAVEL i SHAPE. Trip podoba mi się z wyglądu ale aż 8kg, a chciałabym coś lekkiego, do 6,5kg, Travel też ciężkawy... Zalezy mi na tym aby wszystkie koła były amortyzowane, może coś polecicie?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
up

z tych co napisalas zdecydowanie odradzam 4 baby---mielismy i najgorszy 2ozek jaki widzialam zle sie prowadzil a le to sprawa indywidualna , ale po 3 miesiacach wypadly mu kola z przodu i to w momecie jak zatrzymalysmy sie przed przejsciem dla pieszych..... koszmar zareklamowalismy itd. ale to juz inna historia

Gość abcdefghkobieta
mama klaudi - dobrze wiedzieć, w takim razie zrezygnuję z tego :) znalazlam też BERTONI TRIP ale nigdzie nie widzę o nim opinii... może taki - rozważałam go ale nie ma amortyzowanych kół, więc odpada :)

Gość uuuuuuuuuuuuup
up

Gość a czy ktos mial stycznosc
a czy ktoś miał styczność z wózkiem 4baby Shape??

Gość a czy ktos mial stycznosc
uppp

Gość tritiu
Hej! Niestety nie miałam styczności z wózkami o które pytasz, jednak podam Ci typ który ja wybrałam, a mianowicie parasolkę Mamas&Papas Tour! Jestem bardzo zadowolona! Wózek waży 6,2 kg - fakt jest droższy od tych, które proponujesz, ale warty swojej ceny! Jest zwrotny, prosty, w ładnej kolorystyce! Wcale nie trzeba wydawać za niego prawie 600 zł, czasami wystarczy poszukać z drugiej ręki (ja właśnie tak zakupiłam swój za 350 zł) Podaję linka: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-mamaspapas-tour-2012-i2989833338.html