Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpetnaczarnula

Czy to juz norma?

Polecane posty

Gość szpetnaczarnula

Kiedys bylam bardzo mila, szczesliwa dziewczyna, w domu mnie wychowywano tak by wyglad nie byl zadna wartoscia-wiec nie patrzylam na ludzi w ten sposob. Dopiero z uplywem lat dzieki wszechobecnej telewizji, ludziom zdjelam rozowe okulary, zaczela do mnie docierac brutalna rzeczywistosc. Zawsze bylam zadbana ale nigdy nie spelniałam jakis kryteriów, ani tez nie mialam tego czegoś co by mnie wyroznialo pozytywnie.Jestem brzydka.Poprostu. Pomimo 20lat zycia nigdy nikt sie mna nie zainteresował. Jestem traktowana jak powietrze,albo wysmiewana.Czasami czuje sie jak zywe gowno. A przeciez ja tez mam uczucia.Stopniowo odsuwałam sie od ludzi,stracilam radosc zycia,stałam sie zgorzkniała. Juz nie jestem naiwna i slodka jak kiedys. Mam wrażenie ze pomimo osobowosci wiele trace. Wystarczy stanac obok jakiejs ladnej osoby - zachwyt, dobre uczucia kierowane w jej strone, nigdy nie beda dla mnie.Poniekad rozumiem "stare panny" , ja powoli taka właśnie się staje-zdziczała, wredna.O ile juz taka nie jestem. Dziękuje bardzo wam - ktorzy uwazacie sie za dobrych.Glupi komentarz w moja strone, pogardliwe spojrzenie zatruły mi zycie. Nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam, kiedys wyjde na ulice i pozabijam ludzi jak cos we mnie peknie.

Gość lepiej tego ujac nie moglas
witaj w klubie i zyj na zlosc innym

Gość pomysłowa Gośka
nie jesteś sama , nawet nie zauważasz ile nas tak naprawdę jest:D

Gość taka.nijaka.ja
masz 20 lat i uważasz się za starą pannę ?

Gość szpetnaczarnula
Mówienie żeby zająć się hobby i nie patrzeć na wygląd - dobra, może macie rację. Można tak, tylko jak długo? Dziwicie się takiemu prawikowi z forum czy innym? W okresie dorastania zatruto wam psychikę. Nie czuliście się swobodnie. Koszmary z przeszłości ciągną sie za wami do dzis. Ludzie dorosli. Jak to smiesznie brzmi.Dzieciaki w ciałach starców, którzy powinni mieć rozum a jednak nie mają.

Gość szpetnaczarnula
Uważam, bo z moja psychiką, doswiadczeniem nie dam rady wejść w jakikolwiek związek, nawet gdyby ktokolwiek zechciał. Oczywiscie nie mam na mysli jakiegoś wiejskiego robola, ja tez mam wymagania, chociazby te minimalne. Jestem zadbana, ponoc inteligentna i tego wymagam od faceta. Z drugiej strony faceci chcą mieć dziewczyny przeciętne, z lalkami zdradzają. A brzydkie to odpady spoleczne...