Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buka

Czy mogę nie wiedzieć, że jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość buka

Witam, może dość głupie pytanie jednak zaczynam wpadać w panikę :( Martwię się tym ponieważ mam innego partnera. Ostatni raz z moim poprzednim mężczyzną spałam 3 listopada. Tydzień później normalnie dostałam okres. W grudniu i w styczniu też okres normalnie dostałam. Robiłam 3 testy. Jeden w listopadzie ( rozstaliśmy się dlatego zrobiłam), drugi w grudniu jak spóźniał mi się okres, i za parę dni kolejny. Wyszły negatywne. Teraz jestem z drugim partnerem od grudnia, zaczęliśmy współżyć od 28 grudnia po dzisiejsze dni. Spóźnia mi się miesiączka 2 dzień. Może głupie pytanie ale czy to możliwe, że przez te miesiące jestem w ciąży z byłym partnerem ? Nie miałam żadnych objawów typu mdłości, wrażliwe piersi ( no teraz takie mam bo czekam na okres ) generalnie nic co by wskazywało na ciążę. Pytam bo jestem szczęśliwa z moim obecnym partnerem i nie chciałabym przykrej niespodzianki. Proszę o poradę.

Gość PANI__ kara
bu.....

Gość buka
Tak wiem :( jestem okropną panikarą ! :( ale martwię się

Gość buka
Nikt nie pomoże ? :(

Gość Nie jesteś w
ciąży :o

Gość ktos19
Jeśli w listopadzie, grudniu, styczniu dostałaś okres i to w terminie praktycznie to chyba proste że w ciąży nie jesteś.A spóźniający się okres może być przyczyną stresu lub przeziębienia.

Gość wcale nie jest tak fajnie
wez moze idz poszukaj dzieciaka bo moze juz urodzilas a nawet o tym nie wiesz...