Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona mamuskajj

zabezpieczacie przyszlosc swoich dzieci?

Polecane posty

Gość moje zestwienie
a odkladam, najpierw na prawko, potem kupie mu auto, potem na studia, następnie kupie mieszkanie, a reszte kasy dam i niech wyda na co chce:D mam jedno dziecko, co bede z kasa robic:P juz mi palma odbija:D z tego dobrobytu bo na kafe siedzę:D

Gość ....mmmmm....
A ja tak zadbalam ze splodzilam je z bogatym ojcem i nigdy nic mu wbzyciu nie zabraknie

Gość jakie ignorantki tu
ale bzdury, jakos ja dostalam bardzo duzo od rodzicow i nie uwazam siebie za kaleke, kaleka nie prowadzilaby firmy i dala zatrudnienie 15 osobom:D

Gość zdrowo myslacy rodzice zabezpi
eczają przyszłośc swoich dzieci, teraz niekotrym dobrze sie powodzi a skad widadomo co bedzie np. za 15 lat nie chcialabym,zeby moje dziecko nie poszlo na wymarzone studia, np. zagranica dlatego ze mnie nie beddzie na to stac. Corka jest nastolatką a juz wie, ze bedzie chciala w Niemczech studiowac, moze jej sie odmieni, a jesli nie?na to trzeba duzo kasy, teraz mamy pieniadze wiec odkladamy

Gość Alicja_675898
Jak ma już 13 lat to można otworzyć konto do któego będzie miało stały dostęp http://kontodladziecka.info Oczywiscie lepiej nie trzymać na nim "oszczednosci na przyszlosc", ale kieszonkowe owszem. W ten sposob dziecko nauczy sie oszczedzac.