Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Infrontofyou

Zaczynam blogować

Polecane posty

Gość Infrontofyou

Witam, Proszę nie traktować mojego posta jako nachalnej reklamy. Od niedawna piszę blog i oczywiście prawie nikt tam jeszcze nie trafił :-) Może ktoś posłuży jakimiś cennymi wskazówkami: jak zyskać czytelników? Gdyby ktoś chciał poczytać: www.esencja.blog.pl Dziękuje i mam nadzieję, że nie złamałam żadnego regulaminu :-)

Gość egalite
:-) Weszłam :-)

Gość egalite
Kibicuję

Gość asia4680
Pisz komentarze innym ludziom i zostawiaj adres zwrotny.

zainspirowałyście mnie i też zaczęłam blogować- w sumie to sama dla siebie bo wiele rzeczy mi ciąży o których nie mogę powiedzieć nikomu, a tak poza tym to będę mogła wypełnić nadmiar swojego czasu :)

Gość ruda222222
Właśnie zaczęłam, nie wiem co z tego wyjdzie:) Już dawno chciałam to zrobić ale jakoś brakowało czasu. Mój blog jest poświęcony tylko dla książek, zaczęłam ogólnie od historii pisma i najstarszych polskich dzieł, kolejno zajmę się tym co przeczytałam oraz innymi ciekawymi informacjami na temat pisarzy i dzieł, może być ciekawie. Oglądałam Wasze:) dobrze Wam i dzie, ładnie wizualnie i treść również wartościowa. Możecie zajrzeć na mojego, dużo jest do dopracowania ale z czasem myślę, że ogarnę to:) http://livres-books23.blogspot.com/