Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Victoria2015

Dieta Grejpfrutowa :)

Polecane posty

Witajcie ! Przez ostatnie 13 dni byłam na głodówce schudłam na niej równe 8 kg jestem 4 dzień wychodzenia z niej i piłam tylko świeże soki wyciśnięte z grejpfruta , tak mi posmakował że postanowiłam od jutra zacząć diete grejpfrutową tzn jeść tylko grejpfruty przez 7 dni Głodówkę zaczynałam z waga 65,9 kg przy wzrosćie 159cm schudłam 8 kg na dzień dzisiejszy waże 58 kg i chciałabym jeszcze te 8 kg zrzucić mam nadzieje ze ktos się do mnie dołączy :) Zapraszam będzie lepiej razem ! Pije wodę ok 1,5 l i dziennie zjem ok 4 grejpfrutów :) nie mam pojęcia czy to coś da ale 7 dni to nie długo i może coś zrzuce .

Gość Nataalia
chcę przejść na tą dietę od poniedziałku :) ważę 65,5 przy 163cm wzrostu.. ;)) słyszałam ze wielu osobom udało zrzucić się sporo kg!:)

Super nie jestem sama :) witaj :) grejpfruty odchudzają i są zdrowe ważne tylko żeby po zakończeniu znowu odpowiedni wyjsć powoli tak jak ja wychodziłam z głodówki jak bym odrazu rzuciała sie na jedzenie to pewnie kg szybko wrócą ja i tak pije codzennie od zakończenia głodówki sok z grejpfruta wiec w całość zaczne od jutra jej jeśc :)

Gość Nataalia
no domyslam się że jesli zaczełabym jesc normalnie po tej diecie to bylo by nie ciekawie. ; )) pewnie najgorsze pierwsze dni... bo ja uzalezniona od czekolady jestem ;p ale dam rade ;) rok temu schudlam 11 kg. przez cwiczenia i po prostu mniej jadłam

Hej nikt tu nie zagląda :( Nataalia zaczynasz jutro ? Ja zaczełam od dziś bo wczoraj trzymałam sie cały dzien na 2 grejpfrutach ale pod wieczór cos mnie skusiło ;( Dzisiaj za to zjadłam poł grejpfruta i wypiłam sporo wody bo cały dzien w gosciach wiec 1 dzień zaliczam do udanych ;) Do niedzieli wytrzymam mam ndzieje a od poniedziałku powoli wychodzenie i dodawanie powoli coś :) Zaczynam z waga 59,5 kg /159 cm ( przytyło mi sie 1,5 kg :( od wtorku ! Mam nadzieje ze przez tydzień cos zejdzie ze mne .Lewatywe juz dziś zrobilam czuje sie oczyszczona , Zamierzam wogóle odchudzać sie do świąt bo chce wazyć na świeta ok 50 kg nie wiecej !!