Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Wymyśliłam go sobie?

Polecane posty

a jeśli ja go sobie wymyśliłam? jeśli on tak naprawdę nie istnieje...jest owocem mojej chorej wyobraźni? i wszyscy dookoła się śmieją, bo wiedzą,że on nie istnieje, a ja jestem w nim zakochana?! :O co za obłęd! :(

Gość znajdz wyjscie alternatywne
kolege z reala i masz problem z głowy

trudno, nie każdy może być zdrowy psychicznie, w końcu to nienormalni najlepiej pozwalają zdefiniować się normalnym; patrząc z innej, jaśniejszej strony, Ty przy najmniej wiesz, dlaczego on nie dzwoni

ale realni chłopcy...cóż...widuję często przystojnych lecz tylko on jest moim ideałem. Mimo,że ma 4 niezaliczone przedmioty :( (jak nie więcej...)

czyli leniwy albo przygłupi - choć każdy ma swój ideał i nic mi do tego

Gość akima?
Czkawka nie rozjebuj mnie .

Gość ixyyyyyyyyyyy
szkoda, ze nie piszesz fajnych notek na blogu tylko kopiujesz swoje wpisy z kafe

on jest chyba rodowitym Warszawianinem ?Warszawiakiem, więc inteligencji na pewno mu nie brak :) przypuszczam,że to lenistwo, brak czasu albo brak zasobów na naukę/motywacji itp. może on nie umie się uczyć? już ja bym mu pomogła ;) nawet jeśli zwariowałam, to jest to najszczęśliwsze szaleństwo w życiu :) lepsze niż smutny realizm...życie prawdziwym życiem...

nie widziałam fajnych wpisów na kafe,więc nie mogę robić podsumowań :( zresztą dopiero przyszłam, musiałabym przejrzeć całe kafe z ostatnich 20 godzin i tak podejrzewam,że najlepszymi topikami były wytwory Chłopaka 21 lat...ale takich treści nie mogę publikować :(

@ ixyyyyyyyyyyy tak właśnie wygląda internetowa czkawka - po prostu po kafie jej się wpisami odbija

Gość ixyyyyyyyyyyy
moze temat o tytule "wpadka"? dziewczyna przez klatke schodowa przebiegla w szlafroku i jeansach a teraz nikomu nie otwiera drzwi