Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatus1436

CZY KTOS Z WAS PRZEZYL SMIERC KLINICZNA????

Polecane posty

Gość agatus1436

Chcialabym porozmawiac z kims kto przezyl smierc kliniczna czy cos zmienilo sie w waszym zyciu ?? ja mam 28 lat i przezylam smierc kliniczna pozniej zapasc ale za to teraz dzieja sie ze mna dziwne zeczy jestem gdzies pierwszy raz i znam to miejsce wiem gdzie wszystko sie znajduje jakbym ttu juz byla i duzo innych zeczy typu prorocze sny itd...

Gość bozejakizciebiepalant
To powiedz czy moj maz sie opamieta i wroci do domu?

Ja nie żartuję :(

Gość agatus1436
ale to sa sny zwiazane tylko i wylacznie z moja przyszloscia lub tez moich najblizszych

Gość agatus1436
ja tego sama nie umiem wywolac ja nie mam nad tym kontroli to mi sie sni czasami a pozniej tak sie dzieje zanim moj przyjaciel zginol wiedzialam 4 miesiace wczesniej jak opowiadalam mojemu facetowi co mi sie snilo smial sie w dniu smierci aszego przyjaciele byl strasznie zaskoczony bo tak jak m sie snilo ta on zginol jest wiele innych snow ktore sie sprawdzily

współczuję Ci bardzo :(

Gość mondziołłłł
napisz do fundacji nautilus

Gość ja nie mam snów ale mam
swoje wizje po prostu przychodzą mi do głowy, nie wiem dlaczego tak jest pewnie rzeczy po prostu czuję i sprawdzają się często ku mojemu przerażeniu, niestety:(

Gość agatus1436
ja tez mam te przeczucia glupie wiem kiedy cos bedzie nie tak wiem kiedy cos sie wydarzy wiem poprostu wszystko czasem sttaram sie to olewac ignorowac glupie przeczucia ale illekroc to robie nie wychodze na tym dobrze rozne dziwne zeczy sie dziejom dookola mnie gdy zaczelam sie kolegowac z pewna kobieta po pewnym czysie zaczol przychodzic do mnie kot sasiadki siadala na parapep i tak sie darl tak mialaczal 3 dni weszlam w sennik by sprawdzic co oznacza mialczacy kot nooo zgadnijcie....FALSZYWEGO PRZYJACIELA dowiedzialam sie ze ta kobieta bardzo zle o mnie mowila do innych gdzie uwazala sie za moja przyjaciolke wiec jak nie tak to tak mi zycie daje znac