Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki krystyna kutno

Ile lat po slubie zdradzilyscie?

Polecane posty

Gość rozwiedziony 47 lat
przepraszam za zjedzenie literki"z" przy slowie "tera".Nie jestem mistrzem klawiatury.

Gość asdadds
po 3 latach,odreagowalam klotnie ktore i stwarzal, a potem to juz rutyna, tak srednio co 2 lata

Gość nadina..
po 20 latach

Gość gab46
Po 7 dmiu.

Gość 7578e
razem 5 lat i nie zamierzam zdradzac jest mi cudownie pod kazdym wzgledem

Gość gość
Bylam pol roku po slubie i juz na swoim mieszkaniu,mezowi odbilo bo go koledzy podpucili zeby jezdzil z nimi na prace sezonowe do Holandi,na nic sie moje prosbynie zdaly,postawil na swoim,i pojechal,Dwa tygodnie po tym jak pojechal postanowilam odwiedzic rodzicow ktorzy w nastepnym miescie mieszkali.Gdy juz dojezdzalam ujrzalam mojego bylego chlopaka z ktorym przed mezem sie spotykalam na tranwaj czekal.zatrzymalam sie i zaproponowalam mu ze go podrzuce gdzie potrzebuje,dwie minuty jazdy a pol godziny wspolnej rozmowy i mnostwo pytaj,i wrocilam myslami do tych dni ktore razem spedzilismy i jak przy nim super sie czulam.Zaproponowalam mu kawe jeszcze tego dnia,adres mu podalam i do rodzicow pojechalam ale na krotko, taty nie bylo to sobie z mama porozmawialam a ze przed nia zadnych tajemnic nie mialam to jej powiedzialam z kim sie umuwilam,to mi powiedziala ze troche za szybko za nim zatesknilam,tylko tyle mi powiedziala zebym sie zabezpieczyla jak bede sie znim kochala, z mama sie pozegnalam i do siebie pojechalam,gdy do mieszkania weszlam tyle co sie troche przebralam i cos sexowniejszego ubralam domofon sie odezwal,drzwi otworzylam goscia wposcilam drzwi kluczem zamklam i piekny duzy bukiet roz dostalam w moim ulobionym kolorze,Tak mocno za te kwiaty dziekowalam ze az na kanapie wyladowalam,tak sie soba zajelismy ze o kawie zapomnialam,bo tak we mnie odswiezyly sie uczucia do niego,nie dlugo trwalo gdy ja w rece zmow mialam ta jego czesc ciala ktora mi tyle przyjemnosci sprawiala jak we mnie byla,Pomimo ze tabletki zazywalam ale jego twardziela ubralam i mu powiedzialam, a teraz rznij mnie tak jak to kiedys robiles,jak wemnie wchodzil czulam jak mnie na boki rozpycha,a to dlatego bo on mial tego twardziela grubszego od meza mojego a o tym wiedzialam i znow tego chcialam. a gdy go juz w sobie mialam to jak kiedys rozne glosy ,o roznej tonacji z siebie wypuszczalam.Na noc go zatrzymalam i na cala noc mu prace dalam Z przerwami na odpoczynek noc nam przeleciala a ja jak kiedys 4-y razy gomke zmienialam i nogi rozkadalam i przy wejsciu wemnie mu pomagalam bo mu moja pupcie podkladalam jak umialam zebym go jak naglebiej czuc Niedziele tez mi umilil ile mogl i juz kontaktu z soba nie stracilismy.

Gość gość
Po 18-tu miesiacach jak na prace sezonowa pojechalam to takiego faceta poznalam ze nad swoim cialem nie zapanowalam,ale minelo juz4-y lata i do dzisiaj milo sobie to wspominam

Gość nocna ona
jestem 3 lata po ślubie..i myślę jak by to było gdyby tak z innym mężczyzną....chociaż wydaje mi się, że dla tych paru chwil podniety szkoda rozwalać to co łączy mnie i męża...nie jest żle, ale nie zawsze jest też kolorowo...jak to w przysiędze..będe z tobą na dobre i na złe..i tego się trzymam..

Gość gość
w październiku obchodziłabym 16-tą rocznicę... Zdradziłam i nie żałuję ! Nowe życie jest cudne ;-)

Po 18 latach...trwa już ponad rok i jest mi z nim cudownie, gdyby nie on....chyba bym zwariowała...nie planowałam tego, wręcz byłam strasznie nastawiona do zdrady..nie myślałam że mnie dopadnie...ale jest zaje***fajnie

Gość gość
Po 19 latach,kiedy nie chciał się ze mną kochać przez wiele miesięcy.Trwa to 8 miesięcy,spotkaliśmy się 5 razy i takiego sexu jak z nim mam to nigdy nie miałam z moim mężem. Jestem atrakcyjną 40 i miałam chętnych młodych panów,więc wybrałam i nie żałuję:)

Gość gość
Po roku gdy maz na pare dni w delegacje pojechal ja spotkalam meza rywala i tak goraco zesmy sie przywitali i na pare pytan wspolnie nadanych,wyjadowalam z nim u mnie w mieszkaniu tylko po to zeby znow jego ogra poczuc w sobie i tak stalo, Az do rana bylismy saba zajeci,a ja do tego jeszcze czulam sie mocno zerznieta,ale tego potrzebowalam, bo maz na ostatnim urlopie nic o mnie nie dbal,a jak juz cos sie trafilo to bardzo krotko trawalo

Gość jollaaaaaaaaaaaa
ja tam zdradziłam juz na weselu:))

Gość gość
Juz dawno mialam sie to przyznac ze w noc poslubna juz go zdradzilam,ale sie zastanawialam a bylo to tak: Moj juz przed pol noca byl ulany ale jeszcze do buzi wlewal ja sie z jego kolega bawilam,i on mi juz glowe zawracal roznymi sprawami, juz bylo po polnocy jak z krzesla spadl to do pokoju na sile go zawleklam razem z tym kolega nawet nikt nie zauwazyl jak zniknelismy po schodach na pietro gdy go wleklismy poczulam ze na mojej pupci czyjas reka sie znajduje,gdy zagadke rozwiazalam to juz w pokoju bylam i drzwi na klucz zamykam, i goracego calusa dostalam, Meza rozebralam,a kolega jego zaczal moim cialem sie interesowac,wodka troche swoje robila, i nie wiedzialam jak to sie stalo ze obok meza nago lezalam i ten kolega we mnie swojego sztywnego kutasa ladowal ze az postekiwalam pare minut to chyba trawalo mie dobrze zrobil sam sie wemnie sposcil ja myszke omylam do wygladu sie doprowadzilam i na sale poszlam,kolega juz tam byl to znow zaczelam na parkiecie z nim wywijac do bialego rana.

Gość gość
Miesiac po slubie bylam jak pierwszy raz z innym meszczyzna sie bzykalam w hotelu

Gość Zonaty31
Interesuje mnie romans kochanka i z uwagi na temat postanowilem sie dolaczyc ...

Gość gość
po 12 latach małżeństwa, trwa to już 2 miesiące i jestem szczęśliwa.

Gość Zonaty31
A Bydgoszczy jest moze Pani ktorej chodzi po glowie inny facet

Gość sami psychole
:D:D:D:D:D

Gość gość
Hej.Ja jestem z Bydgoszczy mam 40 lat i jestem atrakcyjną kobietą:) i mężatką

Gość gość
ja jeszcze nie, czyli 4 lata w d***e

Gość kolo882
wiekszosc kobiet to k...y z tego co widze i czytam, ty juz mi nie pasisz bo juz ciebie i twoj sprzet znam jakis czas, to czas zmienic na nowy, moze z tym bedzie lepiej, a nie, z tym to nie za bardzo, to moze z tamtym, i tak z kwiatuszka na kwiatek, z k***ska na k***ska, szmaca sie na lewo i prawo jak tylko nadarzy sie okazja zeby zrobic skok w bok, a najlepsze w tym wszystkim jest to ze wszystkie mowia ze sa porzadne i jak zostaly skrzywdzone przez faceta i kazdy facet to swina bo zaden facet je nie szanuje. A widzial ktos zeby facet dziw...e szanowal?

Gość Zonaty31
Pani z Bydgoszczy jest moze jeszcze obecna?

Gość Zonaty31
oto moj email marat30@wp.pl

Gość kamillla9455
Myślę,że każdy ma swoje sumienie i doskonale wie że zdrada nie wchodzi w grę,a jeśli to robi- to indywidualna sprawa i oszukuje swojego partnera lub partnerkę. Warto pomyslec o urozmaicaniu seksu,aby nie wkradła się tam nuda i rutyna www.eRozkosz.pl

Gość Żonaty 32
Ja tez jestem z Bydgoszczy i szukam mężatki na romans.Znajdzie sie i dla mnie jakas chetna pani?:-)

Gość gość
Ja około 9 lat po ślubie a po około 10 latach znajomości.

Gość aga jagaaa
Kobiety.. a później się dziwicie ze jestescie nazywane zwykłymi szma tami. Ktos napisał ze zwiazek to nie tylko sek s - zgadza się, ale podstawą udanego związku jest sek s i zaufanie. SEk s to nie zdrada ? A niby co takiego.. ? To jest zdrada ! I moim zdaniem jest to największe poniżenie dla drugiej osoby w związku.. Ślubowaliście sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską, a tym czasem puszczacie się na prawo i lewo niczym prostytutki - różnica jest taka, że robicie to za darmo ! Po co w takim razie był ten cały "cyrk" ze ślubem? Trzeba mieć szacunek nie tylko do siebie, ale także do własnego ciała. Jeżeli masz nieudany seks w związku to wybierz na czym ci bardziej zależy - seks czy partner i ewentualnie go zostaw. Takie sprawy zazwyczaj wychodzą, jak nie dziś, nie jutro to zajakiś czas i co w tedy ?