Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxpaulaa

Tehnikum

Polecane posty

Gość xxpaulaa

Cześć . Strasznie boje się pójścia do technikum , boje się że nie dam sobie rady . Moja średnia aktualnie wynosi 3,8 czy to źle ? Jak myślicie , poradze sobie . Zastanawiam się nad technikiem organizacji reklamy , technikiem hotelarstwa i technikiem ekonomistą ..

Gość sloneczkonastodwa
hej, obecnie jestem w klasie maturalnej technikum ekonomicznego. i jest ciezko nie powiem :( co bys chciala konkretnie wiedziec?

Gość xxpaulaa
chciałam bym wiedzieć czy jest naprawde trudno . i czy masz problemy z poradzeniem sobie z materaiałem , który masz w technikum ? ;)

Gość sloneczkonastodwa
Jezeli solidnie bedziesz uczyla sie do przedmiotow rachunkowosc ekonomia ekonomika prawo itp. to sobie poradzisz i egzamin zawodowy zdasz. Ja mialam bardzo ciezko bo zaszlam w ciaze i wiadomo tutaj dziecko nauka i brak czasu :( ale jestem dobrej mysli :) Jesli nie umisz połapać sie w rozliczniu pitu urzedach skarbowych po prostu jesli tego nie rozumisz to sie do takiej szkoły nie ładuj bo bedzie Ci bardzo ciezko. Nie chcesz isc do liceum?

Gość xxpaulaa
Dziękuje Ci za odpowiedz . Nie chce iść z tego powodu , że po licem praktycznie nic nie mam . A po technikum , mam zawód i moge przystapić do matury ;) A powiedz mi jescze , godzinowo ile macie zajęć dziennie ? ;D

technik ekonomista-technikum do d....sama po tym jestem i pracy nie ma....technik hotelarz-moja cora to skonczyla ale to dla zdolnych ,duzo nauki zwlaszcza nacisk na jezyki obce w tym jezyki zawodowe...na twoim miejscu wybralabym reklame

Gość fotel
odbiegając pozornie od tematu,ile książek w swoim życiu przeczytałaś( w całości) ?